Home » Mexx en Martin hebben onenigheid, ze zou verkracht zijn door een bekend iemand

Mexx en Martin hebben onenigheid, ze zou verkracht zijn door een bekend iemand

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd er wederom gesproken over een eliminatie. Zo hebben Wendy, Gert-Jan en  Babette het over Esther. Ze bemoeid zich overal mee als het om de keuken gaat. Maar zelf in de keuken staan wil ze dan weer niet. Daarna gaat het over Rupert en Imadiddin. Gert-Jan zou Imadiddin wel weg willen stemmen, kijken hoe Rupert reageert. Babette denkt dat Rupert dan best vervelend gaat worden. Maar het zou een optie kunnen zijn. Verder zitten er regelmatig mensen op het kantoor om kleding te bestellen.

Mexx en Martin hebben wat onenigheid. Zo zou Mexx niet eerlijk zijn geweest over haar bedpartners. Je moet snappen dat het voor mij heftig is, ik vind het k*t zegt Martin op zijn beurt. Ik kan het van de ene kant begrijpen maar van de andere kant ook niet antwoordt Mexx. Mensen komen naar mij en zeggen volgens mij heeft hij iemand thuis. Er is niemand thuis benadrukt Martin, we hebben niks serieus. We hadden op een andere manier een connectie met elkaar. Maar dat heb je ook niet verteld gaat Mexx verder. Moet ik daar dan boos om worden? Waarom zou je mij hierop moeten beoordelen vraagt Martin zichzelf af. Snap je niet het verschil tussen mij en jouw verhaal? Volgens Mexx gaat het om iemand die bekend zou zijn. En jouw acties erop voegt Martin eraan toe. Dat is fout geeft Mexx toe en Martin vindt het triest. Ik snap niet waarom je niets tegen mensen zegt gaat Martin verder. Of naar de politie gaat. Ik zweer je dat op alles wat mij lief is dat het zo is gebeurd zegt Mexx op haar beurt. Dat geloof ik antwoordt Martin, dat is het punt ook niet. Ik vind het gewoon raar dat je dat dan niet vertelt. Voor mij kan het overkomen als liegen, leugens. Hij heeft je gepenetreerd, hij heeft je f*cking verkracht zegt Martin dan. Mexx zegt sshht en Martin kan er met zijn hoofd niet bij. Daarna gaat het geluid uit en niet veel later zijn de twee uit beeld.

Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Vandaag zal onder andere de weekvergadering plaatsvinden. Wat gaat er vandaag nog meer gebeuren? Gaat het alarm nog af? We houden het in de gaten voor je!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3]

1 Reactie

Joop Olijve 22 december 2022 - 00:34

Is het mogelijk dat de groep aan het werk gaat om dingen te maken en die te koop zetten voor de tv. Er kan dan voor de voedselbank of kanker enz. Geld opgebracht worden. Wat ook mooi is om vogelhuisjes of nestkastjes te maken. Ben benieuwd.

Beantwoord

Laat een reactie achter