Home » De deelnemers moeten een opdracht doen op Rudolf rodeo rendier

De deelnemers moeten een opdracht doen op Rudolf rodeo rendier

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het vertrek van Djedi gaat het alarm af in de loods! Tijd voor een verdien of eliminatieopdracht. De deelnemers gaan de slaapkamers in en wachten af op wat komen gaat. Als ze de loods weer in mogen zien ze een groot rendier staan. De stem vertelt uiteindelijk wat de bedoeling is.

Beste deelnemers begint de stem,Rudolf the rednose reindeer is een fictief rendier bedacht in een kerstverhaal. Dat werd geschreven in 1939. In dit verhaal is Rudolf de aanvoerder van de negen rendieren van de kerstman. Omdat de kerst voor de deur staat gaan jullie vandaag een rit maken op het Rudolf rodeo rendier. Deze mogen jullie met één hand vasthouden. In de andere hand houden jullie de kerst ballen vast. Jullie krijgen nu twee uur de tijd om te oefenen! Doe jullie uiterste best want hiermee kunnen jullie straks geld verdienen voor de huishoudpot. Jullie tijd gaat in zodra de zoemer gaat.

De deelnemers gaan vervolgens aan de slag met oefenen op Rudolf rodeo rendier. Zodra de tijd erop zit laat de stem weten dat de oefentijd erop zit. Iedereen moet deze opdracht uitvoeren. Anders verdienen jullie niets voor de huishoudpot. En wordt het een magere kerst. Je mag het Rudolf rodeo rendier maar met één hand vasthouden. Je andere hand met de kerst bellen mag het rendier niet aanraken. Anders stopt de tijd. Hou je dit langer dan 1 minuut vol? Dan verdien je 20 euro voor de huishoudpot. Hou je dit langer dan 2 minuten vol? Dan verdien je 30 euro voor de huishoudpot. Hou je dit niet langer dan 1 minuut vol dan wordt er 20 euro in mindering gebracht op het totaal verdiende bedrag. Hou je het langer dan 5 minuten vol? Dan verdien je 50 euro voor de huishoudpot. De opdracht start zodra de zoemer gaat. Heel veel succes!

Isaac pept de groep op, we gaan er het maximale uithalen. De volgorde maakt niet uit. De deelnemers gaan aan de slag en nemen één voor één plaats op Rudolf. In de ene hand houden ze Rudolf vast in de andere hand de kerst bellen en om het compleet te maken een kerstmuts op het hoofd. Iedereen doet zijn best en uiteindelijk weten ze een geldbedrag van 760 euro bij elkaar te verdienen! Isaac zegt dat er 760 euro verdiend is en dat hij gelijk wil doorpakken. Ik wil 100 euro gelijk naar de voedselbank doen. De 72 euro die ik heb voorgeschoten incasseer ik ook gelijk. En de rest van het geld gaan we goed investeren om een mooie tijd te pakken. Let’s go! De groep klapt en is blij met het resultaat.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Karin 23 december 2022 - 16:06

Doe iets van olie tussen de scharnieren. Olijf.baby of badolie. Het maakt niet uit. Maar dat gepiep is niet aan te horen!

Beantwoord

Laat een reactie achter