Home » Leila en Martin praten afzonderlijk van elkaar over de nachtelijke ruzie en Mirthe is jarig!

Leila en Martin praten afzonderlijk van elkaar over de nachtelijke ruzie en Mirthe is jarig!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond voor de heftige ruzie tussen Leila, Mexx en Martin wat bijna uitliep op een vechtpartij ging het er nog iets feestelijker aan toe in een jaar van je leven. Mirthe is namelijk jarig! En dat werd gevierd. Er werd gezongen om 00:00 uur en Mirthe kreeg felicitaties. De jarige kreeg ook nog taart, ook krijgt ze nog verjaardagscadeautje. Er is een “kijkdoos” gemaakt en ze krijgt een setje handschoenen.

Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken in de een jaar van je leven loods. Er wordt veel gesproken over de nachtelijke ruzie. Leila biedt haar excuses aan bij Djedi, ze hoopt dat ze niks verkeerds heeft gezegd over of tegen haar. Djedi laat weten dat dat absoluut niet het geval is. Ook Wanda praat met Leila, ze snapt wel dat ze boos werd zeker toen er zoveel gescholden werd. Later gaat ze met Isaac op het kantoor praten. Wat is er toch gebeurd vraagt hij, ik kon het niet meer plaatsen joh. Waar ging het over? Leila legt uit dat Mexx en Martin klaar waren om naar boven te gaan. Mexx wilde laten weten aan mij dat ze niet mee zou doen aan de nachtwacht omdat ze ziek was. Martin werd toen boos omdat ze er te lang over deed. Toen zei Moraima tegen Mexx dat als Martin zo doet ze in haar eigen bed moest gaan liggen. Mexx ging toen in haar eigen bed slapen, toen kwam Martin naar haar toe en ik zei laat haar met rust, ze is ziek. Toen gaf hij tegen mij de grootste smoel die er bestaat. Met pik dit en dat. Ik gooi je uit de loods en weet ik veel wat hij allemaal zei. Toen zei ik van oke waarom praat je zo. Toen ging hij naar kamer 3 om te slapen met Mexx. Ik haalde hem uit zijn bed om met hem te praten. En toen begon zijn show. En dat heb je meegemaakt. Hij heeft dingen verzonnen, hij wilde doen alsof ik achter zijn meisje aan zou gaan en aanraken. Ik heb haar nooit aangeraakt. Volgens Isaac weten ze hoe snel ze haar op de kast kunnen lokken. Probeer met Martin uiteindelijk te praten. Laat het nu gewoon gaan.

Ook Martin praat met zijn mededeelnemers over Leila. Volgens hem heeft Leila verschillende opmerkingen gemaakt naar Mexx. Onder andere dat ze geen slipje aan zou hebben. Dat gaat er bij mij gewoon niet in, klaar voegt hij eraan toe. Daarom was ik boos, er zijn meerdere dingen voorgevallen. Zat ze aan haar buik vraagt Kim. Ik weet niet waar ze zat antwoordt Martin. Kim is van mening dat “hun” (regiie) alles zien. Als er een regel overtreden zou worden dan zou er absoluut iets gebeuren. Martin weet het op zijn beurt niet. Zij kunnen niet zien dat iemand iets niet fijn vindt. Volgens Wanda moeten mensen ook aangeven als ze iets niet fijn vinden. Kim vindt ook dat Mexx het ook tegen Leila had moeten zeggen dat ze het niet fijn vond. Tegen de rest heeft ze dat wel vertelt. Martin laat weten dat hij gehandeld heeft naar zijn weten, kunnen en doen. Kim benadrukt dat ze nu wel een stempel heeft, ze heeft nooit iets bedoeld. Of dat zo is laten we in het midden. Ze wordt beschuldigd van dingen, er wordt nu gezegd dat ze een aanrander is. Mexx zelf besluit vandaag maar in bed te liggen. Ze heeft er helemaal geen zin in. Ook Kim wil niet met haar praten. Het is jouw keuze hoe je ermee omgaat zegt Martin. De spanningen zijn duidelijk nog niet uit de lucht… Ontploft de bom vandaag nog?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

4 Reacties

Yvonne 15 december 2022 - 13:01

Die twee zijn echt ziek makend bezig mexx en martin die lopen de helft van de tijd half naakt rond en nog meer dingen die ik zag maar goed iemand vals beschuldigen van zoiets dan ben je echt ziek om zoiets te verzinnen ,walgelijk gewoon!!! En dat omdat zij en kenzy gezoend hebben daarom flikken ze dit ,en als ik zie hoe ze er daar bij lopen en doen zou de regie ook moeten ingrijpen!!!!

Beantwoord
Floor 15 december 2022 - 17:10

Ik vind ook echt dat het programma moet ingrijpen en SBS6 hier iets mee moet doen. Of gewoon helemaal niet uitzenden zo’n scène, leven ze onder een steen daar ofzo? Intimidatie, pesten, liegen over ongewenste seksuele handelingen of ze uitvoeren is echt serieus niet acceptabel. Maar geld en kijkcijfers gaan voor de maatschappelijke gezondheid, dat is wel duidelijk.

Beantwoord
Toetie 15 december 2022 - 18:09

Wat ben ik het hiermee eens, weg met die Mexx alleen maar aandacht willen hebben en vriendje moet voor haar opkomen.
Ze mag zeker blijven alleen voor de reuring die ze veroorzaak. En o o o wat is ze ziek

Beantwoord
133Annette 16 december 2022 - 12:58

Ik ben het helemaal met je eens Yvonne! Regie moet ingrijpen, echt niet normaal wat daar steeds gebeurd met die 2. Ordinair gedoe! En waarom moet Martin continu zo in de belangstelling staan? Triest

Beantwoord

Laat een reactie achter