Home » Esther trekt haar 24 uur aanvraag in en blijft in een jaar van je leven

Esther trekt haar 24 uur aanvraag in en blijft in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Esther heeft vandaag gezegd dat ze een jaar van je leven wil verlaten. Ze liet het nog een beetje in het midden wat ze ging doen maar daar is inmiddels meer duidelijk over geworden als ze naar Marciano in het kantoor stapt.

Ik wil het annuleren zegt Esther tegen Marciano. Ik had eigenlijk ook niet anders verwacht antwoordt Marciano wat opgewekt. Soms heb je tijd nodig om eventjes goed te beseffen waar je staat. En ik kan weer door tot ik geëlimineerd word of de prijzenpot win. Marciano tikt ondertussen een mailtje en leest voor: Bij deze wil Esther haar 24 uur intrekken. Esther geeft akkoord op de rest van de mail en Marciano zend het door naar de regie. Dat was het zeg ze. Thanks zegt Marciano, goed toch!

Verder heeft Esther het met Kenzy nog over Jeffrey. Wat hij doet tolereert ze niet. Er zit wel goeds in hem, hij hoeft voor mij niet weg als hij zich normaal gedraagt. Mooi om te horen zegt Kenzy. Als ik een probleem met hem heb stuur ik hem op je af. Dat doe maar zegt Esther. Verder verloopt de rest van de middag vrij rustig, er worden spelletjes gespeeld en wat gekletst. Wat gaat de avond allemaal nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 2.8]

3 Reacties

Ikke 18 januari 2023 - 18:59

Yesss ester doorgaan en strijden samen met jan willem en ik hoop van ganser harte dat er tijdens t programma nog een gulle gever voorbij komt voor jou zodat je wel beter kan horen en alle uitleg en wat et verteld wordt ook kan en mag horen dat zo zooo geweldig zijn om jou wereld wat groter te maken en je beter horen kan!!!!!!

Beantwoord
Linda 18 januari 2023 - 20:54

Haha wat ben je doorzichtig Esther. Alsof iemand dacht dat je echt zou gaan?! Wat je er wel niet voor over hebt om een man z’n aandacht te trekken. Een man die duidelijk niets met jou wil op de manier die jij hoopt.

Beantwoord
Anne 19 januari 2023 - 08:23

Wat is dat toch met deze mensen? Wel naar huis, niet naar huis. Lijkt verdacht op aandacht trekken. Als je niet meer lekker in je vel zit, ga dan weg. Is beter voor je mentale gezondheid.

Beantwoord

Laat een reactie achter