Home » Eunice is in tranen, ze voelt zich belachelijk gemaakt

Eunice is in tranen, ze voelt zich belachelijk gemaakt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Eunice en Erik een gesprek in de slaapkamer. Al snel wordt duidelijk dat Eunice het moeilijk heeft. Erik biedt haar troost.

Eunice zegt dat ze het vandaag een beetje moeilijk had. Jan-Willem zei dat ik apart was, dat klonk niet positief en sindsdien ben ik een beetje… Ik wil niet apart zijn ik wil gewoon zijn. Ik zie mijzelf als gewoon mens. Ik zie mezelf als een gewoon iemand. Iedereen is een gewoon iemand zegt Erik, maar iedereen is ook speciaal. De een is wat meer bijzonder dan de rest. Ik hoor ook bij de mensen die wat meer afwijkt van de meeste mensen. Maar ik ben blij met wie ik ben. Dat moet jij ook leren, ik denk dat jij wel blij met jezelf bent. Eunice zegt dat ze apart is maar het is mijn manier van aanpassen. Ik wil gewoon zijn en niet dat mijn kinderen zich schamen voor mij. Erik antwoordt dat het niet om schamen gaat. Ik zou het een horror vinden om normaal te zijn. Wees blij en trots op wie je bent. Ik weet 100 procent dat je kinderen trots op je zijn. Ik ben ook trots op jou. Het is niet dat je bang moet zijn om afwijkend te zijn. Je moet ontzettend trots op jezelf zijn benadrukt hij. Je hebt zoveel redenen om trots te zijn. Het is zo’n gift die je gekregen hebt. Doorsnee is bloed en bloed saai.

Eunice wordt vervolgens emotioneel. Ik voel me gewoon belachelijk gemaakt. Niemand doet de zonnegroet, niemand mediteert en leert. Erik antwoordt dat er maar een paar zijn en jij bent diegene die daar meer in doet. Maar iedereen doet weer andere dingen. Er zijn er een paar bij die aan gewichten lopen trekken. Het voelt gewoon belachelijk gaat Eunice verder. Er zijn veel opmerkingen gemaakt en ik denk misschien moet ik met die stomme dingen ophouden. Helemaal niet joh antwoordt Erik, wees er trots op. Jij bent zo mooi mens. En dan je ziet de wereld te mooi, je bent zo naïef mens gaat Eunice snikkend verder. Dat klopt gewoon, ik geloof dat mensen kunnen veranderen. Misschien moet ik daar ook mee stoppen. Erik denkt dat ze moet beseffen dat je de mensen niet allemaal kunt helpen. Misschien is het teveel zegt Eunice, te zweverig. Erik denkt dat een groot deel jaloers is op haar positiviteit. Geloof mij nou, het is goed hoe jij bent. Iedereen heeft daar een mening ook maar dat is ook over mij. Dat betekent niet dat je moet veranderen, juist niet. Als ze geen mening over je hebben dan moet je je zorgen maken. Wees blij dat je unieke kwaliteiten hebt. Het zijn geen gebreken. De twee praten nog lang over Eunice haar gevoelens door. Uiteindelijk gaan ze in de kas zitten en Eunice lijkt zich weer te herpakken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.8]

2 Reacties

Greetje 16 april 2023 - 09:10

Eunice ik vind je een prachtig mens

Beantwoord
Bosch 18 april 2023 - 12:54

Pffffffffffttt

Beantwoord

Laat een reactie achter