Home » Nadir gaat zijn 24 uur aanvragen, hij wil dinsdag een jaar van je leven verlaten

Nadir gaat zijn 24 uur aanvragen, hij wil dinsdag een jaar van je leven verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadir zit met Jan-Willem en Ester te praten. Hij is emotioneel, ik denk dat ik naar huis ga zegt hij. Ik trek die negativiteit te veel aan. Ik ga hem morgen aanvragen, ik denk dat ik dinsdag naar huis ga. Er zijn geen dode bij gevallen he antwoordt Jan-Willem, respect man! Als ik dat had ging ik ook hoor, absoluut. Ik ben trots op je voegt Esther eraan toe. Je laat je toch niet zo in een pot zitten voor een game gaat  Jan-Willem verder. Ik ben er gewoon te gevoelig voor gaat Nadir verder. Ik heb mijn keuze gemaakt benadrukt hij. Niet huilen zegt Jan-Willem, je gaat weg. Het is gewoon sterk. Je hebt het geprobeerd, je hebt van iets moois deel uitgemaakt en van elke dag zo zitten wordt je ook niet vrolijk. Ik zag hem alleen niet aankomen. Ik ook niet zegt Nadir, maar het is beter. Het is mij niet het geld waard en de tijd waard. Ik zal het morgen indienen bij Martin. Het is de goede keuze dit. Ik heb hier hele andere inzichten gekregen dat tijd met familie heel belangrijk is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

1 Reactie

Lies 11 september 2022 - 15:20

Ik denk dat hij ook naar huis gaat na die actie van gisteravond. Zoenen met Zoë , voor hem was het niks , maar zei meteen head over heels. Ik denk dat hij geen zin in dat gezeik heeft. Je weet toch van tevoren waar je aan begint en zo zelfverzekerd als hij zich presenteerde en nu dit.

Beantwoord

Laat een reactie achter