Home » De deelnemers krijgen een brief, ze mogen niet meer overdag op bed liggen

De deelnemers krijgen een brief, ze mogen niet meer overdag op bed liggen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de weekvergadering en de stellingen komt er een bericht voor de manager binnen. Marciano leest op zijn computer dat er een brief klaarligt. Hij haalt de brief op en gaat naar de loods. Hij roept iedereen bij elkaar en leest wat er in de brief vermeld staat.

Beste deelnemers, het is vanaf vandaag niet meer de bedoeling dat jullie overdag op bed gaan liggen. Bedenk daarom leuke activiteiten om de dagen uitdagender te maken. Om jullie een beetje te helpen hebben wij verschillende challenges bijgevoegd. Er is één uitzondering, is iemand heel erg ziek dan mag hij of zij wel in bed blijven liggen om te herstellen. Kom in actie en ga genieten van de tijd die jullie hier nog hebben. Het kan namelijk ineens voorbij zijn. Succes.

Marciano haalt daarna verschillende challenges uit een envelop. Er zit van alles in waaronder de dead hang, pull up challenge, wall sit, push up master, squads, buikspier oefeningen, touwtje springen, tricep dips. Dit zijn allemaal 30 dagen challenges zegt Marciano. Dat betekent dat we ze allemaal moeten gaan doen, we weten niet welke we moeten doen over 30 dagen. Ik leg het hier neer en kijk er even naar zegt Marciano. Zou deze regel ingevoerd worden omdat Big Brother vanavond van start gaat?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.6]

6 Reacties

Ikke 9 januari 2023 - 18:44

He he he eindelijk dat werd heel hoog tijd … verdorie je nest uit ze leven in lui lekker land

Beantwoord
Hans 12 januari 2023 - 06:32

Ohhh maar kimmn ohhhh benen zoo ziek die zal wel weer een smoes hebben om op bed te blijven weg met haar naar huis

Beantwoord
Richelle 12 januari 2023 - 13:29

Heel goed laat ze het spannend houden dan blijf ik kijken.

Beantwoord
Drum Piet 13 januari 2023 - 17:43

Jammer voor die aanstelster Kim W. Dramaqueen.

Beantwoord
Bianca 13 januari 2023 - 20:40

Dat word tijd, in je bed liggen overdag doe je thuis maar. Ga wat nuttigs doen. En Kim is altijd ziek zwak of misselijk. Misschien beter dat ze eruit gaat.

Beantwoord
Margreet 14 januari 2023 - 09:28

Ik zou ze ook verbieden op tafels of aanrecht te gaan zitten dat is niet fris. Zeker 8n de keuken bah..

Beantwoord

Laat een reactie achter