Home » De deelnemers hebben een vergadering en er wordt voor circa 3500 euro uit het entertainmentboek besteld

De deelnemers hebben een vergadering en er wordt voor circa 3500 euro uit het entertainmentboek besteld

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers komen op deze nieuwe dag bij elkaar voor een vergadering. Er worden verschillende zaken besproken maar ook worden er wat stellingen voorgedragen om dingen uit het entertainmentboek te kopen.

Marciano opent de vergadering en zegt dat het zijn eerste officiële weekbespreking is. Even een terugblik, we hebben 500 euro verdient met een verdienopdracht. Verder hebben we nog de vrijmibo gehad, was gezellig. Even over extra brood en pap pakken. Het is allemaal mogelijk, gun elkaar dat. Verder heb ik nog de brunch, bedankt. De huishoudpot zit momenteel op 73,09 euro. We zijn tot en met dinsdag gedekt. En ontbijt tot en met vrijdag. Dus ik hoop dat we vandaag of morgen een opdracht krijgen. Er is een extra bord gekomen voor de record pogingen, daar kun je alles op aflezen. Haardhout hebben we ook een prijs voor gekregen, dat is 400 euro voor 1 kuub berkenhout. Dan komen we bij de stellingen van het entertainmentboek, dat gaan we hierna doen. Diegene die willen mogen pitchen. De primera kaart, daar komt Isaac strak op terug. We hebben nog 50 euro schuld, en als er ruimte voor is lossen we die in. Gisteren met de tomatensaus had Rupert 27 seconden, vijf mensen die het gaan doen. Dat is aan”achter” doorgegeven. Ik wil dat we nu aandacht gaan besteden aan het record van de punaises. Erik gaat daar een planning voor maken. Vaste tijden, vaste dagen. We selecteren uit de snelste tijden. Als groep vind ik dat we meer aan onszelf moeten denken, meer sporten, iedereen weet waar hij of zij tekort in ziet.

Daarna begint Jan-Willem over het eten, en oppert of het mogelijk is om vaker een brunch te houden of de tijden tussen het ontbijt en lunch te verkleinen. Isaac denkt dat het gat tussen lunch en avondeten een te groot gat is. Er worden tussendoortjes geopperd en eerder avond te eten. We gaan het proberen, ook een brunch invoeren zegt Marciano. Isaac begint over het stoken van hout. Er werd volgen hem gestookt om te stoken. De groep besluit om niet zomaar te stoken. De openhaard en hottub wordt voorlopig niet meer gebruikt. Daarna geeft Marciano het woord aan Erik. Hij begint over de persoonlijke doelen. Ik denk dat het de komende maanden mooi is om te kijken wat je nog kunt gaan doen. Misschien is het een goed idee om aan jezelf te werken. Je kunt hier alle hulp in krijgen. Kijk naar jezelf waar je iets aan hebt en hier kunt leren om te gebruiken. Schrijf je op papier wat je doel is dan kunnen we er met zijn allen naar kijken. Marciano heeft daarna nog een puntje. Alles bij elkaar is nu 9000 euro. Ik heb het niet volledig uitgeteld, maar als we doorgaan zonder plafond dan gaat het snel op. Ik wil daar aan het einde van de week nog één keer over hebben.

Daarna is het tijd voor de rondvraag. Isaac begint over de primera bonnen, hij heeft 75 euro bij de hema besteed en 25 euro bij de Etos. Ik heb gekeken naar toiletartikelen en huishoudartikelen. Daar heb ik op geïnvesteerd. Ook willen we per kamer toiletartikelen beschikbaar stellen. Je kunt daar elke dag gebruik van maken, we kijken wat er gebeurt. Op is op. De verdienopdrachten, die variëren ook qua verdiensten. We gaan vaak naar de sterkste of de slimste.  Maar iedereen moet ook de kans krijgen. Als er oefentijd is laten we van iedereen gebruik maken. Ik wil binnenkort een nieuwjaarsloop doen, ik wil een looptraining geven. Zodat we eind januari, begin februari een nieuwjaarsloop kunnen lopen met zijn allen. Ik ben manager geweest en nu ben ik op het idee gekomen om met iedereen een dag mee te lopen. Ik heb geen volgorde en dan loop ik met je mee. Je leert elkaar beter kennen en misschien kun je ook nog wat van elkaar leren. Janet zegt dat verpakkingen die gebruikt kunnen worden gewoon schoongemaakt moeten worden om eten in te bewaren. Kim en ik hebben de kas ook nog opgeruimd om in maart ook wat te kunnen zaaien. Verder oppert ze een idee om een koffie corner te maken. Zodat niet iedereen de keuken meer in hoeft. Bern laat weten dat hij om vaatwasser prijzen gevraagd heeft. Mocht ik daar antwoord op geven laat ik het weten om te kunnen stemmen. En wordt de 90’s rave gecombineerd met de vrijmibo of niet? Marciano antwoordt dat hij gaat vragen of het kan, anders is er 2 keer muziek. En anders wordt de vrijmibo op zaterdag. Verder laat Bern weten dat hij samen met Jan-Willem een idee heeft om na elke vergadering een sportmiddag te doen. Wanda en ik doen volgende week zondag de loods lama’s. Gebaseerd op het tv programma. Wendy deelt mee dat er rekening gehouden moet worden om wc en keuken handboekjes goed van elkaar te scheiden. Gert-Jan vond het tof om te zien hoe de inzat was tijdens tomatensaus drinken. Als we het zo blijven aanpakken heb ik het idee dat we meer krijgen. Wanda begint over de muffe was, dit komt waarschijnlijk door de vieze vaatdoeken en handdoeken. En het standje snel helpt ook niet echt. Dus dat op hoge temperaturen wassen. En probeer de kleding uit elkaar te houden als je gaat drogen. Kim begint over de playbackshow die ze met Sasha organiseert, iedereen heeft zich aangemeld. Ik heb er zin in. Kenzy zegt dat de 90’s rave van 21:30 tot 23:00 uur is, doe wat fels aan. Moraima vertelt dat er zondag een leuke activiteit georganiseerd wordt. Het is maar 1 minuut van je tijd. Een minuut van je tijd show. Het begin om 20:00 uur. Eunice begint over kamer 4, het is erg rommelig. Er moet zuinig om worden gegaan en er wordt een rooster gemaakt wanneer de ruimte gebruikt wordt. Isaac geeft daarna nog een foto van Marciano die hij in het kantoor op kan hangen.

Daarna is het tijd voor de stellingen, Sommige deelnemers geven een pitch over wat ze willen aanschaffen. Daarna is het tijd voor de stellingen. De eerste stelling gaat over een tandenbeek set, de meerderheid stemt tegen. De volgende is een bioscoop avond, een meerderheid stemt voor. Daarna gaat het over een tatoeëer set, een meerderheid stemt voor. Voedingspakket voor de sporters, een meerderheid stemt voor. Sporttoestel voor buiten, een meerderheid stemt voor. Daarna volgen de stellingen dubbele contactgrill, trilplaat, spray-tan, haarproduct, viool, een meerderheid stemt tegen. De aankoop voor een naaimachine gaat wel door. En als laatste de dj booth voor 24 uur. Een meerderheid stemt voor. Daarmee zit het erop zegt Marciano. Daarna rekent hij uit dat er circa 3500 euro uit de prijzenpot gaat verdwijnen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

Rina.zantvoord 9 januari 2023 - 16:40

Lekker.hard.werken.

Beantwoord

Laat een reactie achter