Home » De groep stemt over vuurwerk en een bioscoop avond en Isaac trakteert McDonalds

De groep stemt over vuurwerk en een bioscoop avond en Isaac trakteert McDonalds

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers een kerstvoorstelling voorgedragen. Daarna was de vrijmibo of kerstborrel zoals Isaac het benoemd. Maar Isaac wilde nog even over vuurwerk en filmavond bespreken.

Isaac begint als eerste over de filmavond en vraagt of er nog vragen over zijn. Jan-Willem wil weten of hij echt op zijn kamer moet zitten want hij gaat op rood stemmen. Isaac legt uit dat dat inderdaad de bedoeling is, je moet het als bioscoop zien dat je een kaartje moet kopen. Er kan één film uitgekozen worden, ik denk dat het via een streaming site gaat. Je betaald 13 euro per persoon. Berend vraagt of hij zijn kaartje mag doneren aan de voedselbank. Dat mag altijd antwoordt Isaac. Jan-Willem wil daar ook aan meedoen. Dan is het tijd voor de stelling. Je moet stemmen benadrukt Isaac. Groen is ja, rood is nee. Zes mensen stemmen tegen en willen doneren aan de voedselbank en de rest stemt voor de filmavond. De filmavond gaat dus door. Dan wil Isaac het hebben over vuurwerk. Het hoeft geen 1000 euro te zijn, met 500 euro ben je klaar. Groen is ja en rood is nee. Er zijn 20 mensen voor dus er komt vuurwerk.

Nog wat later komt er een krat binnen. Het is een verrassing. Isaac pakt de krat uit en de groep begint te juichen zodra ze zien wat het is. Erik krijgt een big mac omdat hij eerder de verdwenen spellen gevonden heeft. Ik heb er ook kip nuggets bij gedaan voor de recordpoging legt Isaac uit. Het is de bedoeling dat je 352 gram opeet. Voor diegene die denkt dat te kunnen. Als het lukt gaan we meer laten komen om het definitief te doen. Ook krijgt iedereen een hamburger voegt Isaac eraan toe. De groep is zeer enthousiast en pakt gretig een hamburger. Daarna is het tijd om te kijken of een deelnemer 352 gram kip nuggets kan eten. Verschillende deelnemers doen een poging maar ze komen er al snel achter dat het niet gaat lukken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter