Home » Diegene die de spellen vind krijgt een big mac menu, modeshow voor Mexx en Alicia haar laatste nacht

Diegene die de spellen vind krijgt een big mac menu, modeshow voor Mexx en Alicia haar laatste nacht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is er van alles gebeurt in een jaar van je leven. Mexx was toen nog jarig maar omdat er een verdienopdracht kwam is haar verjaardagscadeau uitgesteld tot in de avond. Na het avond eten was het dan zover. De dames hebben voor haar een modeshow gedaan. De vrouwelijke deelnemers die eraan mee deden hadden verschillende lingerie setjes gemaakt. Dit omdat Mexx graag een lingerie lijn op zou willen zetten. Mexx wordt op een stoel gezet en de dames geven een showtje weg. Bern nam de presentatie op zich. Toen nog jarige Mexx heeft ervan genoten.

Alicia heeft gisteren haar 24 uur aangevraagd en gaat vandaag zo goed als zeker een jaar van je leven verlaten. Afgelopen avond sliep ze voor de laatste keer in de loods. Ze bracht haar laatste nacht door met de deelnemers waarmee ze een hechte band heeft. Met zijn allen lagen ze op de grond met matrassen bij elkaar.

Verder zijn de spellen nog altijd zoek, deze heeft Isaac verstopt en zijn dus nog altijd niet terug. Madeleine heeft de groep aangesproken maar ook dat heeft niet geholpen. Om het vuurtje nog een beetje op te stoken besluit Isaac met Jasper op de keukenmuur er wat over te schrijven. Op de muur wordt de volgende boodschap met krijt geschreven: “WANTED zoek de spellen van de loods. Beloning Big Mac Menu”. Ook staat er nog als tip dat de spellen niet op het kantoor van de manager liggen. De boodschap wordt al snel ontdekt door een aantal deelnemers en dat zorgt voor een nachtelijke zoektocht.Onder andere Ruben, Djedi, Leila en Berend gaan op zoek. Djedi was erg dichtbij maar helaas heeft ze eroverheen gekeken. Ook deze morgen wordt er flink gezocht, zo kijken Erik en Jan-Willem ook of ze het kunnen vinden. Inmiddels Wat gaat deze dag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter