Home » Isaac begraaft spelletjes en brood midden in de nacht en Mexx is jarig!

Isaac begraaft spelletjes en brood midden in de nacht en Mexx is jarig!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was de late night show van Gert-Jan. Alicia was onder andere te gast, naar alle waarschijnlijkheid voor de laatste keer. Ze gaat vrijdag naar huis en zal vandaag waarschijnlijk haar 24 uur aanvragen. Over haar vertrek heeft ze niet veel vertelt. Verder zijn de deelnemers voor Mexx bezig geweest, ze is namelijk jarig en dat moet om 00:00 uur natuurlijk gevierd worden! Mexx lag op dat tijdstip al op bed en een aantal deelnemers gaan naar haar slaapkamer om haar toe te zingen. Als de nieuwe dag begonnen is wordt er een ontbijtje gemaakt voor de jarige job. Er staat een mooie kaart op het dienblad en een “luxe” ontbijtje. Deze eet ze in de loods op, maar dat is nog niet alles, ze krijgt vandaag nog een cadeau van een aantal deelnemers.

Verder is Isaac afgelopen nacht ook druk bezig geweest, hij was midden in de nacht bezig met het begraven van kaart spellen en brood. Met een doek voor zijn mond dook hij de kas in. In de kas heeft hij een flink gat gegraven waar alle spullen in gaan. En in de loods heeft hij wat joker kaarten laten liggen. Maar wat Isaac zijn uiteindelijke doel hiervan is? Kim ontdekt dat er een spel ontbreekt, ze zoekt alles af. Ruben zucht dat is een plan van Imadiddin en Rupert. Ik had nog gezegd dat hij dat niet moest doen. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter