Home » Alicia vertelt aan Mirthe dat ze vrijdag naar huis gaat

Alicia vertelt aan Mirthe dat ze vrijdag naar huis gaat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het gerucht dat Alicia naar huis gaat lijkt steeds zekerder te worden. Mirthe en Alicia zitten op bed, samen organiseren ze een modeshow en daar komen ze voor samen. Alicia besluit te vertellen dat ze het binnenkort zonder haar moet regelen want ze gaat naar huis.

Je vindt het niet meer leuk vraagt Mirthe, is er te weinig uitdaging hier? Nee dat niet antwoordt Alicia, ik ben misschien ook wel een beetje zenuwachtig nog voor vrijdag. Oh wacht ik mis iets reageert Mirthe ietwat verbaasd. Wat mis je nog meer hier zodat je pas na 8 december gaat? Alicia lacht, als het in kamer 5 (regie) ook niet lukt dan lukt het jou ook niet. Videobellen met hem oppert Mirthe maar Alicia vindt dat niet kunnen. Ik wil hier ook volgens de regels behandeld worden. Een feestje oppert Mirthe verder, red wodka zouden we nog doen. Dus pas gaan na 8 december na de red wodka. Nee lacht Alicia en Mirthe denkt ineens aan Gert-Jan. Is hij daarom ook verdrietig vraagt ze. Volgens Alicia gaat dat wel weg. Maar ik dacht het is wel handig om met jou te overleggen. We doen natuurlijk de modeshow. Ja antwoordt Mirthe maar dat lukt me niet in mijn eentje vervolgt ze sarcastisch. Jawel gaat Alicia verder, Imadiddin helpt je ook sowieso. Niet sad zijn want dat is niet nodig benadrukt ze. What the f*ck gaat Mirthe verder en probeert haar nog een keer over te halen. Als we nou een microfoon vragen? Of één keer in de week muziekavond? Alicia schudt haar hoofd, ik heb mijn keuze al gemaakt zegt ze. Het is allemaal uitstellen en dat slaat nergens op. Dan ga ik raar lopen doen en daar heb ik echt geen zin in. Ik vind het wel heftig eigenlijk geeft Mirthe daarna toe. Maar ik zeg niks benadrukt ze. Maar Babette, Gert-Jan en Isaac weten het dus wel merkt Mirthe op. En kamer vier? DJedi? Nee antwoordt Alicia en Mirthe grapt dat ze zich vereerd voelt. Maar ik vind het echt niet leuk. Zeg het dus echt niet benadrukt Alicia, het is omdat jij die dingen moet regelen. Dus ik ga zo nog wel even helpen met die dingen maken en zo. Alleen als je het wilt antwoordt Mirthe, niet dat het zonde is van je een na laatste dag. Ik help je wel zegt Alicia en Mirthe vindt dat super lief.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter