Home » Volgens Mexx gaat Alicia binnenkort een jaar van je leven verlaten

Volgens Mexx gaat Alicia binnenkort een jaar van je leven verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Mexx en Wanda een gesprek. Het ging over Alicia, Mexx is er van overtuigd dat ze binnenkort een jaar van je leven zal verlaten.

Hoezo gaat ze pas vrijdag en niet nu fluistert Mexx naar Wanda. Gaat ze vrijdag vraagt Wanda verbaasd, hoe weet je dat? Van Kim, ik dacht dat jij dat ook al wist antwoordt Mexx. Maar niemand mag het weten benadrukt ze. Dus als je iets hoort doe je net alsof je het niet wist. Wanda vraagt zichzelf af waarom ze pas vrijdag vertrekt. Mexx denkt dat het sneller gebeurt, ze is alles al aan het inpakken. Heeft ze überhaupt haar 24 uur al aangevraagd vraag Wanda. Mexx laat weten dat ze dat niet weet. Ik hoop het wel, ik vind haar echt verschrikkelijk. Wanda lacht en zegt dat ze haar niet verschrikkelijk vindt maar niet veel met haar heeft. Nu gaat het dus nog wel lang duren voordat er een eliminatie komt merkt Mexx na een livestream onderbreking op. Ja antwoordt Wanda maar het zijn wel mensen waarvan ik het niet erg vindt dat ze weggaan. Kim komt er ook even bij en Mexx laat weten dat het echt gaat gebeuren omdat ze alles aan het inpakken is. Ohh mooi reageert Kim op haar beurt. Gaat Alicia binnenkort, net als Nadir echt vertrekken? Als dat zo is komen we er uiteraard op terug.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4]

3 Reacties

Nick 9 november 2022 - 10:30

Alicia en Gert Jan hebben de afgelopen dagen veel gepraat en afgelopen maandag heeft Alicia definitief besloten dat ze vrijdag haar 24 uur aanvraagt en dan maandag naar huis gaat. Dit is al in meerdere gesprekken tussen Alicia, Gert jan en Babette, tevens ook de reden waarom ze afgelopen nacht met z’n drieen hebben gelogeerd bij Rupert en Imadidin. Deze keer ga ik er vanuit dat ze het menen want elke keer als iemand het erover heeft wordt de livestream in alle haast onderbroken.
Die onderbrekingen vind ik trouwens bloedirritant, ben je een gesprek aan het volgen en dan blokkeren ze de livestream omdat iemand over een bepaald onderwerp praat. Nu kan ik sommige dingen best begrijpen maar veruit de meeste onderbrekingen zijn gewoon bloedirritant. Misschien een idee om de livestream een aantal minuten te vertragen zodat je dit soort dingen eerder ziet aankomen en daarop kan anticiperen. Daarnaast begrijp ik echt niet waarom ze beide streams blokken als er op de ene iets gezegd wordt wat niet mag!

Beantwoord
Floor 9 november 2022 - 18:04

Ja helemaal mee eens, die onderbrekingen steeds zijn belachelijk want het wordt al met een paar minuten verschil uitgezonden, dus niet 100% live. En het geluid is trouwens ook zo slecht: dan keihard, dan niet te verstaan… l

Beantwoord
D.Pison 10 november 2022 - 10:40

Ik zal niet zeggen dat ik de helft niet versta van een uitzending. Maar wel een kwart versta ik absoluut niet! Daardoor ontgaat me veel. Het gekonkel /geroddel van bepaalde meiden bijvoorbeeld, die dicht bij elkaar zitten en heel zacht praten. Waarom niet iedereen een microfoon om?! Verder is het heel lastig om de deelnemers met een buitenlandse achtergrond te verstaan. Die hier in dit programma zitten praten helaas slecht nederlands. Zouden niet door de casting gekomen moeten zijn! Dit is de 3e keer dat ik hierover een klacht indien. Verder ben ik nog steeds fan en blijf ik benieuwd hoe het allemaal gaat aflopen . Er zitten veel onvolwassen personen tussen die ook nog eens denken dat het een soort van dating-show is. Not! Het gaat om een mijoen, mensen!

Beantwoord

Laat een reactie achter