Home » Erik is boos op Imadiddin en Moraima is jarig!

Erik is boos op Imadiddin en Moraima is jarig!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er een feestje, dit omdat Moraima jarig is! Terwijl ze nog rustig zat te kaarten met Rupert begint de rest van de groep te zingen. Morainma krijgt een lekker glaasje wijn. Daarna krijgt ze felicitaties van haar mededeelnemers. Daarna proost de jarige job met de groep en zegt ze dat ze 61 jaar geworden is. Ik voel me 40 en zo zie ik er ook uit. Dankjewel allemaal! Leila overhandigt daarna namens iedereen nog een zelf gemaakte verjaardagskaart. Moraima vindt het erg mooi. Op de kaart staan kleine stukjes geschreven door iedereen in de loods. Moraima vraagt zich wel af waar de taart is. Rupert antwoordt dat deze morgen komt, hij was een beetje vertraagd. Morgen ben je heel de dag jarig. Daarna gaat ze nog het spelletje af maken waar ze mee bezig was.

Verder was Erik afgelopen avond nog wat boos op Imadiddin. Eerst verteld hij over dat er iets van zijn ingrediënten gestolen was. De margarine was gepakt en het brood was aangebroken. Eunice snapt het niet, er was mega veel eten. Ongelooflijk. Het boeit me ook niet zo veel antwoordt Erik. Ik vond het ook belachelijk, ik stond eten op te warmen gaat er iemand anders een pit gebruiken. Gaat ie een pan met een of ander rijst-achtig iets maken. En dat zet ie op de tafel terwijl ik mijn spulletjes aan het uitserveren ben. Dat is niet overlegt. Wendy snapt het wel, er ontbrak wat bij. En het was pittig. Overleg het dan even gaat Erik verder. Het was Imadiddin. Het was misschien goed bedoeld zegt Janet. Zeker antwoordt Erik maar wel in overleg. Het was nog niet eens uitgeserveerd, hoe kun je dan weten dat het… Ik heb er natuurlijk wel wat van gezegd sluit hij af. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. Wat gaat deze dag brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

Laat een reactie achter