Home » Een zeer rustige dag in een jaar van je leven en Jan-Willem hoopt dat de ogen bij anderen open gaan

Een zeer rustige dag in een jaar van je leven en Jan-Willem hoopt dat de ogen bij anderen open gaan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De avond na de droompresentatie van Kim D is rustig verlopen. Inmiddels is de nieuwe dag alweer enige tijd aan de gang. Isaac besloot in de morgen een paar mededeelnemers te laten schrikken. De meeste kunnen er wel om lachen. Verder wordt er veel gesport. Martin en Marciano oefenen met tekenen voor tatoeëren en er word her en der gekletst. Zo ook Jan-Willem en Esther en Erik.

Esther begint over groepsvorming die je nu ziet gebeuren. Jan-Willem ziet dat ook, maar ik blijf het liefste met mensen die ik het gun. Dat is nu een beetje bezig. Esther denkt ook dat er mensen bang zijn. Ze zijn gebruikt en klaar is kees. Dat gaat ook gebeuren antwoordt Jan-Willem. Maar het is nu het idee met wie je verder wilt. Hij denkt dat hij kan sturen maar dat gaat op een gegeven moment niet meer. Ik ben niet iemand die stil blijft zitten, ik ga wel actie nemen op mijn manier. Dat wordt ook in de grond geboord en dat kan. Maar we zien het wel. Erik denk dat ze standvastig moeten blijven. Jan-Willem vindt dat ook, dan werkt het. Anders werkt niks. En de ogen gaan op een gegeven moment ook open van anderen, dat is belangrijk.

Ook wordt er geoefend voor records pogingen en Jasper wordt onder handen genomen door Wanda. Zijn haren worden gekruld. En hij krijgt ook les hoe hij dit zelf kan doen. En wordt er een spelletje gespeeld. Kortom een zeer rustige dag in een jaar van je leven. Wat gaat de rest van de dag nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

2 Reacties

Ikke 3 februari 2023 - 12:37

Dr is echt geen zak meer aan aan de streams op deze manier

Laat zemeer spellen doen maar dan voor kleine bedrage. Zowel voor hun verveling goed en voor de kijker

En breng ze in verwarring zodat ze t niet meer weten

Ze kunnen keer op keer de stemmingen zien t is zooo voorspelbaar hussel de namen telkens of hoodtelefoon op en blind doek tekens als ze gaan stemmen…. De eerlijken moeten t met de kwade verliezen geef de oudere ook een kans en bij nominatie bv plots vier namen er op verwarring veroorzaken zodat izaak t ook een keer niet weet manipulatie ten top door hem

Beantwoord
Freaky 10 februari 2023 - 21:17

Kijk Big Brother als je datsoort dingen wil zien

Beantwoord

Laat een reactie achter