Home » De groep komt bij elkaar voor een vergadering, er gaat weer meer dan 1000 euro van de prijzenpot

De groep komt bij elkaar voor een vergadering, er gaat weer meer dan 1000 euro van de prijzenpot

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De weekbespreking is maandag niet doorgegaan omdat de deelnemers een 24 uur opdracht kregen. Deze is inmiddels voorbij en de groep komt bij elkaar om wat zaken te bespreken. Ook worden er verschillende stellingen behandeld.

Kenzy neemt het woord, we hebben 86,05 euro in de pot. Daarmee gaan we zo bestellen en hebben tot vrijdagochtend eten. Vandaag wil ik beginnen met bol, dus wil je daar bestellen ik zit vandaag boven. Ik hou bij wat er van iedereen af is gegaan. Vandaag hebben we om 15:00 uur ook nog een evenement van Wanda en Gert-Jan. Ik probeer vandaag alle bol te doen, met Zalando zijn ze nog bezig. Morgen hebben we een pubquiz disney variant, vrijdag vrijmibo en een carnaval kamer evenement, zaterdag hebben we de liefdesviering van Esther en zondag de loods loop. Het is een drukke week. Vandaag hebben we een paar stellingen. Waaronder pannen en limonade pannen vervangen, dat kost 120 euro. Ook een stelling over hout voor projecten. En een stelling over een kappersschaar set. Kenzy heeft ook nog iets over een boek, het boek van Kim gaat terug en dat geld blijft staan. Isaac zou graag een boek voor krav maga bestellen, dit gaat over zelfverdediging. Daarna is het tijd voor de rondvraag.

Kim D vraagt of de brunch nog doorgaat. Kenzy laat weten dat er niet veel budget en animo was. Marciano wilde het wel doen. Hij wil graag gezamenlijk meer doen. Het hoeft niet altijd duur te zijn. Maandag wordt dit waarschijnlijk weer gedaan. Ze houden het op twee keer per week en er wordt gekeken welke dag het gaat worden. Isaac zegt dat het zondag nieuwjaar loop is. Hij gaat de nieuwe stappentellers instellen. Het is zondag om 13:00 uur. Martin is weer kleding kwijt, nu ben ik twee weken lang een zwarte jeans kwijt. Als iedereen wil checken, anders loop ik straks zonder kleren en ik denk niet dat we dat weer willen. Jan-Willem wil graag een stelling inbrengen over eten. Er is geen geld genoeg en noem maar op. Het minimale is 7,50 euro per dag. Mijn voorstel is om 5 euro per dag per persoon te besteden. Ik vind 5 euro per dag en persoon al minimalistisch. En als het op is is het dan op. En ik wilde nog een stelling doen voor een drumstel voor 50 euro per maand. Dat zou 260 euro zijn voor het eind van het jaar. Bern stelt voor dat hij het bord bij wilt houden voor het menu. De extra judopakken moeten vanavond in de sluis liggen. Ook wil Bern een stelling plaatsen voor 23 euro, het gaat om een weerwolven. Als iedereen 1 euro afstaat van zijn of haar 125 euro kunnen we dat kopen. Gert-Jan wil de mensen die hun haren knippen erop wijzen dat ze die ook opruimen. Die blijven in het putje zitten. Esther laat weten dat er kaartjes gemaakt zijn voor haar evenement van zaterdag. Het is eigenlijk hetzelfde als de kerstviering, het zijn complimentjes voor binnen de groep.

Dan is het tijd voor de stellingen. Kenzy begint voor 2 wok en koekenpannen en 2 limonade kannen voor 120 euro. Een meerderheid stemt voor. De volgende stelling gaat over het hout. Isaac laat weten dat hij een berekening opgevraagd heeft. Het gaat om douglashout, spijkers, zwarte verf, MDF en pellets eventueel. Het zou 320 euro kosten. Maar dat wordt even achterwegen gelaten omdat het eigenlijk een rokersplek is. Jeffrey gaat in overleg met de productie. Isaac zegt dat ze ook hout willen voor de kas, er moet een vloer in, bank. We willen het helemaal gaan aankleden. We hebben spaanplaat nodig, liggers, zwart zeil, tegels. Dat is rond de 250 euro. Het tweede gedeelte van het plan is 175 euro. Dan kom je uit op 350 euro. De stelling wordt veranderd naar 450 euro zodat ze voldoende hebben. De groep stemt voor. De volgende stelling is de kappersschaar van 143,30 euro. De groep stemt ook voor. De volgende is voor stoffen, gaar en scharen voor 30 euro, dit gaat door. Dan gaat het over het drumstel van 50 euro per maand inclusief koptelefoons. Die stelling gaat ook door. Daarna eigen inleg voor het spel van Bern, iedereen stemt voor. Daarna gaat het over de kas inhoud, de aankleding van de kas. Dit kost in totaal 306 euro. De meerderheid stemt ook voor. Als laatste de stelling van Jan-Willem, 115 euro per dag besteden aan eten en drinken. Om te proberen voor 1 week, het kan zijn dat je 1 of meerdere dagen niet eten. Dit gaat vanaf de volgende verdienopdracht in. De groep stemt voor. De vergadering zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter