Home » Marciano en Babette zijn kritisch over manager Kenzy, denkt ze voor zichzelf of de groep?

Marciano en Babette zijn kritisch over manager Kenzy, denkt ze voor zichzelf of de groep?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben een pubquiz gehad met als thema Disney. Het was gezellig maar niet iedereen vond het even leuk. Zo is Marciano kritisch over deze quiz.

Marciano vindt dat er niet naar de groep gekeken is maar puur wat ze zelf leuk vindt. Babette antwoordt dat ze het al een week geleden wisten. Er kijkt geen mens naar Disney behalve die drie. Had je het dan 5 minuten van te voren af moeten blazen? Volgens Marciano gaat het daar niet om, het gaat erom ga je het überhaupt doen. Je gaat toch eerst nadenken hoe je het leuk kunt maken voor de groep en niet voor hun drie. Babette merkt op dat het van de ene kant niet erg is om iets te doen wat de groep wat minder vind. Vanavond hebben we carnaval muziek misschien vindt de groep dat ook niet leuk. Marciano antwoordt dat niet iedereen het even leuk vindt maar het is carnaval en er is begrip voor. Volgens Marciano gaat het er meer om of ze dingen moeten doen die alleen zij leuk vindt of wat we met zijn allen leuk vinden. Babette antwoordt dat je niet mee hoeft te doen. Ze is nou eenmaal manager, je mag zeggen dat je niet meedoet. Als je dat bij alle evenementen doet is het wat anders. Ook vindt Marciano het vervelend dat Kenzy overal advies over vraagt. Babette had ook wel verwacht dat ze iets dominanter en zelfverzekerder zou zijn om beslissingen te nemen. Ze laat zich meer leiden door de groep. Marciano vindt dat ze geen k*t met de adviezen doet. Babette denkt dat het leeftijd is, alleen haar non-verbale communicatie komt volwassener over. Ook speelt denkt ze haar verliefdheid een rol. Wendy die erbij zit is het daar niet mee eens. Dat is gewoon Kenzy, ze is snel moe. Babette denkt dat ze Kenzy tijd moeten geven. Geef het aan op een conservatieve manier. Marciano laat weten dat hij dat gedaan heeft.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

1 Reactie

W.van Batenburg 17 februari 2023 - 19:37

Tja, oké

Beantwoord

Laat een reactie achter