Home » Paniek om een tactisch gesprek en de deelnemers hebben een rustige dag vandaag

Paniek om een tactisch gesprek en de deelnemers hebben een rustige dag vandaag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond na de droompresentatie van Moraima deelde Kenzy mee dat de pubquiz verplaatst was. Er was afgelopen avond nog wel enige paniek bij Marciano, Isaac en Martin. Dit omdat Martin een tactisch gesprek opgevangen zou hebben van Babette. Jeffrey zou tijdens een eliminatie een petje op een bepaalde manier draaien. Elke manier zou voor een mededeelnemer gaan. De mannen zijn nu bang dat Jeffrey iets doet wat ze niet verwachten. Jeffrey wordt uiteindelijk aangesproken maar hij ontkent dit gezegd te hebben. Ik had het over dat het een k*t maand is. Het is theatertje spelen hier. Er is helemaal niks gezegd benadrukt hij.

Inmiddels is de nieuwe dag alweer aangebroken. En de dag is tot nu toe rustig verlopen. De wasmachine wordt onder handen genomen door een aantal deelnemers, deze is nog altijd kapot. Verder wordt er geoefend voor het aankomende songwriter evenement, worden er spelletjes gespeeld en wat gekletst. Inmiddels is de pubquiz met als thema Disney van start gegaan. Sasha en Kenzy presenteren dit keer de quiz. Er zijn zes rondes met vragen vertelt Kenzy. Vervolgens is het tijd voor de vragen. De deelnemers hebben een gezellige middag. Na de pubquiz gaat het er ook weer rustig aan toe in de loods. Jeffrey wordt gemasseerd door Janet en Wendy en de rest doet ook zeer rustig aan. Gaat de rest van de dag nog wat brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3.5]

Laat een reactie achter