Home » De deelnemers krijgen een carnaval verdienopdracht

De deelnemers krijgen een carnaval verdienopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers worden op deze nieuwe dag opgeschrikt door een alarm. Iedereen moet naar de slaapkamer en daar afwachten op wat er komen gaat. Wordt het een eliminatie of een verdienopdracht. Als iedereen weer naar de loods mag neemt de stem het woord en vertelt wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, de komende dagen vieren jullie een gezellig feestje in de loods. En gaan jullie met zijn allen vol in de polonaise. Zodra de toeter gaat verschijnt op het spel scherm de locatie waar jullie met alle deelnemers zo snel mogelijk naar toe moeten. Want na de toeter hebben jullie 15 seconden de tijd om op die plek de polonaise in te zetten. Alleen dan verdienen jullie per feestnummer 25 euro voor de huishoudpot. Zijn jullie niet binnen 15 seconden met zijn allen op de aangegeven plek maar zijn jullie er wel binnen 30 seconden? Dan moeten jullie alsnog met zijn allen de polonaise lopen. Om zo te voorkomen dat er 25 euro van het tot dan verdiende bedrag afgaat. Maak er een feestje van! Heel veel succes.

De groep klapt en de deelnemers vinden het een grappige opdracht. Rupert vraagt of het binnen en buiten is. De scheidsrechter laat weten dat het op het scherm komt, dat kan dus zo zijn. Kenzy deelt daarna een bloemetjes ketting, feest toeters en confetti uit. Dan is het wachten tot dat de toeter gaat. Het duurt enige tijd maar dan is er een toeter te horen. Op het scherm staat keuken vermeld. Iedereen stormt de keuken in en iedereen is op tijd! De polonaise wordt gestart en de groep heeft de eerste 25 euro verdient! De keuken is alleen wel een zooitje, omdat Jeffrey en Isaac besloten met bloem en water te gooien… Gaan de irritaties nog verder oplopen? Hoe lang de opdracht duurt is voor de deelnemers onbekend, het zou zomaar 4 dagen kunnen zijn…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

2 Reacties

Ikke 18 februari 2023 - 15:13

Nou gooi dr na een paar keer ook wat verkleedspullen in en borrels van t huis niet enkel bier en wijn ester en jappie lusten dat niet

Enne bij cranavol en de sfeer vd muziek mag ook een borrel en gastoptreden woop woop doe erns lekker gek zoals t hoort met carnaval

Enne ester heeft gelijk izaak gooit de keuken vol bloem terwijl ze niks te vreten hebben bloem gooien is geen carnaval

Lol hebben en dansen en springen wel daarna komt vasten

Op zn brabant holadie en holadio hola die hopsasa hola dijo

Beantwoord
Ikke 18 februari 2023 - 17:27

Mag toch aan nemen dat unice geen verlof krijgt he net kon ze voor dr kast ook swingen

Als ze verlof krijgt komt morri dievkan niet rennen en dan komt martin met zn voet pffff

Beantwoord

Laat een reactie achter