Home » De deelnemers hebben een spirituele dag in een jaar van je leven

De deelnemers hebben een spirituele dag in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze nieuwe dag is rustig begonnen. Vandaag staat er een spiritueel programma op de planning in een jaar van je leven. In de loods staat een brunch klaar maar eerst is het tijd voor een zonnegroet. Ze doen het nu binnen in verband met het slechte weer.

Rupert heet iedereen welkom, het is vandaag volle maan. We hebben een zonnegroet gepland. Een zonnegroet is een yoga oefening waardoor je lichaam wordt wakker gemaakt. Ik wil de maand beginnen met een zonnegroet, daarna doen we een brunch en gaan we op de grond eten. We zijn een beetje in India vandaag, ik ga er graag naar toe. Eunice gaat de zonnegroet voordoen. Eunice neemt het woord en laat de rest van de deelnemers zien hoe de zonnegroet moet. Als iedereen weet hoe de oefening moet doen de deelnemers mee. Daarna is het tijd voor de brunch. Ze proosten eerst met een sapje gemaakt van specerijen uit India. Verder is er fruit, een pistoletje en yoghurt. Rupert vertelt dat hij de grote schoonmaak wil doen na de andere activiteiten. De activiteiten van vandaag zijn kleien, kleurfestival je geeft daar elkaar wensen en daarna de grote schoonmaak. Vanavond is het volle maan en met de potjes die we hebben gemaakt doen we een licht ceremonie. Je schrijft dan op een briefje een wens en de kracht van de maan kan dan je geliefde ook extra liefde geven of je wens uit laten komen. Daarna gaan we nog even weerwolven met Bern en dan is de dag weer voorbij. Het wordt een leuke dag vandaag. De stellingen die gisteren gepresenteerd zijn worden ook vanavond gehouden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter