Home » De deelnemers komen bij elkaar voor een week evaluatie

De deelnemers komen bij elkaar voor een week evaluatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer tijd voor de vrijmibo. Maar voordat de vrijmibo van start ging hebben de deelnemers een week evaluatie gedaan. Iets nieuws wat verzonnen is door Rupert.

Leuk dat jullie er allemaal zijn zegt Rupert, ik wilde eigenlijk de weekbespreking in een andere setting te doen. Voel je vrij zo meteen een biertje te pakken en wat er op je hart ligt te uiten. Onze eerste week is nu voorbij. Ik heb niet veel te melden. Ik heb boodschappen gedaan, die komen nog binnen. We hebben nu ook weer een opdracht om geld te verdienen. Ik vond het ook heel erg leuk dat iedereen mee gedaan heeft aan de volle maan ceremonie. Er is ook een rooster voor vanavond voor de opdracht. We hebben de eerste 13 letters opgeschreven en die houden we bij en de andere letters komen er later bij. We hebben een filmavond gepland voor 15 maart. Ik heb iedereen al uitgenodigd om ernaar te kijken. Ik denk dat we morgen een beslissing gaan maken. We doen maandag geen week meeting. We gaan even zingen voor mijn neefje, die is vandaag 2 geworden.

De groep zingt en daarna is het tijd voor een drankje. Daarna wordt er even geproost en is het tijd voor een rondje. Janet laat weten dat ze iets voor de bruiloft wil maken maar dat hoeft nog niet iedereen te zien. Het ligt achter het kamerscherm. Bij de grote schoonmaak heb ik 2 pakken wijn gevonden. Ik vind dat een misselijk makende cultuur om ze te verstoppen en zelf een wijntje te hebben. Ik vind het beneden alle peil dat het gebeurt. Rupert vindt het raar als het bewust zou zijn, de alcohol is voor iedereen. Erik vertelt dat hij lekker aan het trainen is met drie banden. Kenzy wil iedereen bedanken, ik slaap nog steeds slecht of niet waardoor mijn humeur niet al te best is. Ik heb medicatie gekregen ervoor, ik ga die niet slikken aangezien ik wakker wil worden als de zoemer wel gaat. Als mijn humeur schommelt komt het daar dus door, vat het niet persoonlijk op. Mirthe zegt dat ze zo het geluid laat horen wat weer geraden mag worden. Eunice zegt dat ze geoefend hebben voor de records. Ze heeft meteen wat vragen hierover uitgezet. Het krukken lopen moet 1.6 km zijn. Maar de ruimte is te klein. Het hoelahoepen gaat goed, Mirthe staat bovenaan. Ook hebben we informatie gevraagd over worstjes eten in 1 minuut. De augurken gaan we morgen oefenen. We moeten kijken wat haalbaar is. Rupert zou het liefste iets doen waar meerdere mensen op gezet kunnen worden. Imaddidin vertelt dat er morgen een dj workshop is. Daarna zit de week evaluatie erop en kan de vrijmibo van start gaan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4]

Laat een reactie achter