Home » Esther is de vooroordelen over haar zat

Esther is de vooroordelen over haar zat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is rustig verlopen. Er wordt her en der gesproken over het spel. Zo praat Babette Janet een beetje bij over wat er met Gert-Jan gebeurd is en de plannen die er waren / zijn. Verder hebben Isaac en Marciano een gesprek over het spel. Ze hebben het onder andere over Babette. Volgens de mannen is Erik nu een target voor haar en is hierin diegene die alles aanstuurt. Volgens Marciano zijn hun niet groot genoeg. Ik weet bijna zeker dat het een duel gaat worden. Verder hebben Isaac en Marciano het even over de volgende managersverkiezing. Volgens Isaac gaat Zoë zich ook verkiesbaar stellen naast Kim. Ze denkt dat ze nu meer kans gaat maken.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. In de douche hebben Erik en Esther een kort gesprek. Esther vertelt dat haar nachten ontzettend lang zijn. Draai zoveel je wilt ik heb er geen last van antwoordt Erik. Ik doe het niet expres zegt Esther. Ik heb wel weer heel lang zitten denken gaat ze verder. Erik vraagt waaraan en Esther zegt dat de mensen hier snel over veroordelen. Op de een of andere manier boeit het me niet en aan de andere kant wil ik de vooroordelen over mij uitleggen. Ze denken dat ik heel de dag op de bank zit. Maar hier zitten andere mensen ook veel. De ander gaat roken. Als ik heel de dag spelletjes zou doen op die banken hou ik geen rug meer over. Ik zit ook niet de hele dag spelletjes te spelen. Maar waarom wordt ik dan wel veroordeeld, ben ik geen toegevoegde waarde omdat ik heel de dag op de bank zit. Ik kan ook naaien maar waar gaan ze naar toe? Janet. Ik kan ook koken maar ik ga daar niet heel de dag staan, een keertje vind ik dat wel leuk. Ik ga ook niet de hele dag praten. Het neemt niet weg om corvee te doen, te koken, haren te knippen. Ik ben daar niet beroerd voor maar ik ben niet zo’n vrouw die zegt dat doe ik wel. Ik ga mezelf niet anders voordoen. Diegene die zo denken moeten eens stilstaan met wat ze zelf heel de dag doen. Ook de communicatie is niet goed waar Erik het wel mee eens is. En waar ik ook moeite mee heb is dat je af en toe behandeld wordt alsof je niet kan denken. Ik zei gisteren ook moeten we Manuela ook meerekenen? En het wordt allemaal weggewimpeld. Ik vind het zo erg dat we niet serieus worden genomen. Ik heb daar heel veel moeite mee.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.6]

1 Reactie

Karin 14 maart 2023 - 09:25

Oh ja.. Zei had het ook weer over Manuela🙄🙄🙄

Beantwoord

Laat een reactie achter