Home » De deelnemers genoten van een filmavond en staan rustig op na een hectische dag

De deelnemers genoten van een filmavond en staan rustig op na een hectische dag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers een bioscoopavond gehad. De deelnemers genoten met zijn allen van een film. Voordat de film begon kreeg iedereen een hotdog, popcorn en drinken. Na een bewogen dag was de film een fijne afleiding.  De rest van de avond is rustig verlopen. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en over het vertrek van Martin wordt nog wel gesproken. Zo heeft Isaac het er even met Esther over. Hij vertelt dat hij een medaille gegeven heeft aan hem en deze bij hem op komt halen. Hij was toch een soort broertje voor mij. Esther vind het een heel mooi gebaar.

Wat later heeft Esther een gesprekje met Jan-Willem over de slaapkamer indeling. Mocht de manager dat bepalen de vorige keer? Nee antwoordt Jan-Willem, allemaal onderling. De manager heeft daar niks over te vertellen. We moeten dat lekker uitvechten. Daar heeft een manager niets mee te maken. Volgens mij zijn de kaarten al verdeeld. Iedereen wil naar 2 merkt Esther op. Dat snap ik zegt Jan-Willem, ik wil ook wel naar 2. Ik blijf liggen waar ik lig, ik verkas niet totdat ik eruit moet. Ze doen hun ding maar. Ze schreeuwen en gillen maar. Janet sluit zich daar helemaal bij aan.

Verder worden er wat spelletjes gedaan, gekletst en wordt de bruidsjurk van Wendy gemaakt. Janet verwacht dat de zoemer nog gaat vandaag. Maar of dat echt gaat gebeuren is nog even afwachten…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter