Home » Kim is klaar met Jeffrey als hij zijn drankgebruik niet aanpast

Kim is klaar met Jeffrey als hij zijn drankgebruik niet aanpast

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag gaat rustig voorbij in een jaar van je leven. Kim doet bij Zoë haar nagels en al snel hebben de twee het even over Jeffrey. Hij zegt dat hij nog nooit zo verliefd geweest is vertelt Kim. Maar ik kan dat niet terug zeggen want dat is… Zoë vult haar aan niet waar. Dit is ook een hele andere situatie gaat Kim verder. Hij is wel leuk maar hij heeft ook dingen die niet leuk zijn. En buiten zie je dat minder denk ik.

Later heeft Babette een lang gesprek met Kim over haar relatie buiten. Ze had een korte relatie en Kim geeft toe dat ze er nog elke dag spijt heeft van hoe het gebeurt is. Ook al was het maar 3 weken. Het was voor mij echt of ik ga naar huis of ik blijf hier. Maar de relatie was niet goed, er was niet echt een relatie. Maar het was psychisch niet goed, ik was zo hoog in mijn bol van hem. Uiteindelijk gaat het over de discussie van drank die ze had met Jeffrey. Je mag wel drinken maar gewoon normaal legt ze uit. Ik vond het echt veel te veel. En als je de aantallen niet zou weten vraagt Babette. Kim zegt dat ze het gewoon lelijk vindt. Mensen in de stad ook, ik word daar leip van. En sorry maar dat is ook met Wendy. Ze heeft ook kinderen en zet zichzelf echt voor schut. Maar hij is wel mijn vriend en ik vind daar ook iets van. Dat kan gewoon niet, het is niet mijn levensstijl. Maar voor mij hoeft het niet altijd maximaal. Want als het hier zo is dan weet ik dat het thuis ook zo is. Het gaat er voor mij van zaterdag afhangen, anders ben ik er klaar mee benadrukt ze. En je ervan distantiëren vraagt Babette. Dat is prima antwoordt Kim maar niet naast mij. Ik vind dat je er rekening mee kan houden. Ik loop er langs en ik schaam me, ook met dat halfjaar feest ik schaamde me kapot. Babette denkt dat ze hem de tijd moet geven, knijp af en toe een oogje dicht. Want hij is ook wel jouw ding. De twee geven elkaar een knuffel. Nu is de grote vraag of Jeffrey rekening gaat houden met Kim?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]

4 Reacties

Ikke 21 maart 2023 - 13:14

Yesssssssss

Beantwoord
Ikke 21 maart 2023 - 14:07

Huh moeten ze gaan turnen😂😂😂koprollen dan gaat morri naar huis ???

Pfff please Babette naar huis !!!!!

Beantwoord
Ikke 21 maart 2023 - 14:12

Jeet zeg zeg Rupert maakt t geld meteen weer op pffff
Laat dan de boodschap maar komen erna degene die t t slechts doen zijn genomineerd pff

Beantwoord
Ikke 21 maart 2023 - 15:32

De allermooiste en goud waard Eric hij ging hard👍👍😂😂

Beantwoord

Laat een reactie achter