Home » Kim spreekt Jeffrey aan op zijn alcoholgebruik

Kim spreekt Jeffrey aan op zijn alcoholgebruik

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Jeffrey en Kim weer woorden. Kim heeft wat gezegd over het drankgebruik van Jeffrey en hij is daar absoluut niet blij mee.

Ik laat me niet wegzetten door een of andere alcoholist door jou he zegt Jeffrey. Knoop dat goed in je oren want als er eentje tering hard heeft gewerkt ben ik dat. En als eentje f*cking normaal is dan ben ik dat. En als ik gewoon een borreltje drink. Ik vind jou persoonlijk niet zo normaal zegt Kim. Je vindt mij niet normaal vraagt Jeffrey, ik ben veruit de normaalste die hier rondloopt. Ja vindt je antwoordt Kim, ik vind van niet. Dat snap ik als je zelf ook niet normaal bent gaat Jeffrey verder. Ik vind mijzelf een van de normaalste mensen hier. Kei hard werken en lol maken, ups en downs zoals het leven hoort. Klaarstaan voor anderen, zorgzaam lief. Meedenkend en slim. Dat niet iedereen zo is kan ik me ook in vinden. Maar ik zou nooit iemand veranderen of willen veranderen. Ik ook niet antwoordt Kim maar ik denk toch dat je een tussen lijn ergens in moet vinden. Altijd in een relatie. Zeker zegt Jeffrey en daar zit ook een stukje acceptatie bij. En ik doe geen asociale dingen of zo. Jij doet net alsof ik hele asociale dingen doe maar je moet wel begrijpen dat we normaal aan het lachen zijn met zijn allen. Het is niet jouw humor (doelend op de grap met Eunice, Esther en Jan-Willem). Jij zit niet lekker in je velletje maar je moet het niet afreageren op mij. Dat moet je zeker niet doen. Ik ziet prima in mijn vel benadrukt Kim maar Jeffrey betwijfeld dat. Dat is misschien ook een ontkenningsfase, ik weet het niet. Ik zie het aan alles. Dan snap ik dit rare gedrag niet zo als je prima in je velletje zit.

Ik zeg gewoon dat het een klaar moet zijn gaat Jeffrey verder. En niet conclusies trekken van hoe het hier buiten zou moeten zijn. Terwijl je dat niet weet. Dan ben ik het al voor antwoordt Kim. Wat voor vraagt Jeffrey. Want dan heeft deze relatie geen zin zegt Kim. Jij weet nu al hoe het er buiten uitziet, chapeau antwoordt Jeffrey. Ben je helderziend? Ik weet wel dat alcohol een dingetje voor jou is gaat Kim verder. Voor mij is dat absoluut niet zo. Als het er is drink ik gewoon een borreltje Kim zegt Jeffrey. Maar dat doe je toch zelf ook? Ja antwoordt Kim maar wel normaal. Ik ook gewoon normaal zegt Jeffrey op zijn beurt. Ik ga mezelf niet bewijzen om fris te drinken, ben je niet goed? Dat ik voor jou niet ga drinken? Dan ben ik aan het bewijzen wat ik niet ben. Kim gaat wel opletten en Jeffrey denkt dat ze dat maar moet doen. Kim schaamt zich voor het gedrag. Er liggen er 4 over te geven en 1 te neuken terwijl ze een relatie heeft van 8 jaar. Ga mij niet met dat vergelijken antwoordt Jeffrey. En dan heb ik het gedaan omdat ik een borreltje drink. Ik sta gewoon lol te maken. Kim wilde alleen maar bespreekbaar maken dat hij veel drinkt. Jeffrey vindt dat ze zo negatief is. Ik ga gewoon stilletjes in een hoekje zitten en we gaan het zien. Ik doe waar ik zelf zin in heb. En dan is het aan mij wat ik ermee doe en dat moet je ook  begrijpen benadrukt Kim. Ik vind dat ik je moet waarschuwen. Dat hoef je voor mij niet te doen antwoordt Jeffrey. Dit is echt ongelooflijk. Kim zegt dat ze zelf moet doen wat hij wil weten maar in mijn levensstijl past dit niet. Het lijkt dat het mij niet veel verschilt van thuis. Jeffrey is het daar totaal niet mee eens en Kim kan zich niet voorstellen dat hij thuis niet meer drinkt dan hier. We gaan het zien zegt Jeffrey, wat een gek zeg. Veel een mijn leven meegemaakt maar wat een mongool…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

1 Reactie

Christian 20 maart 2023 - 10:19

Kim en Jeffrey moeten elkaar in hun waarden laten en elkaar wat vrij laten. Anders gaat het niet. Goed

Beantwoord

Laat een reactie achter