Home » De deelnemers doen een verdienopdracht, ze moeten spullen verzamelen die gezamenlijk 1000 kilo wegen

De deelnemers doen een verdienopdracht, ze moeten spullen verzamelen die gezamenlijk 1000 kilo wegen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Laat in de middag gaat het alarm af in een jaar van je leven. De deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten daar op wat er komen gaat. Vrijwel iedereen verwacht een verdienopdracht. Er staat een grote weegschaal…

Als iedereen weer de loods mag vertelt de stem wat de groep te wachten staat. Beste deelnemers, het komt vandaag aan op jullie inschattingsvermogen. Jullie moeten binnen de rode lijnen een gewicht van 1000 kg verzamelen. Dit mag van alles zijn maar dit mogen geen personen zijn. Als jullie klaar zijn moeten jullie alles wegen op de weegschaal. Jullie krijgen een foutmarge van 5 kilo. Hebben jullie het gewicht goed ingeschat dan verdienen jullie 800 euro voor de huishoudpot. Is het niet goed dan krijgen jullie een tweede poging voor de helft van het geld. Is het dan weer niet goed dan krijgen jullie een laatste poging. Ook dan halveert het verdiende bedrag wederom. De opdracht start zodra de zoemer staat, heel veel succes!

Rupert neemt het woord, hij heeft al wat dingen gehoord. Onder andere om een soort weegschaal te maken met behulp van een houten balk. Daarna gaat iedereen op zoek naar materialen. Zo komen er emmers voorbij gevuld met water, wasmachines, tractorwiel, barbecue karren etc. etc. Kenzy houdt al het gewicht bij en maakt de berekening. Jan-Willem en Erik nemen grotendeels de leiding op zich. Uiteindelijk is het tijd voor de eerste weegpoging. Kenzy somt op wat ze nu bij elkaar hebben aan gewicht. Een barbecue kar gevuld met water, 5 emmers water, 2x dumbells, 2 karretjes, 2 koelkasten, 2 wasmachines. Je zou dan uit komen op 1000,4 kilo. De deelnemers moeten vervolgens alle voorwerpen op de grote weegschaal zetten zodat het gewogen kan worden. Daarna wacht de groep af op het oordeel van de productie. Helaas halen ze het net niet. Helaas is dit niet goed laat de stem weten. Jullie krijgen nog één poging voor de helft van het geld. De deelnemers merken op dat 1 emmer met water voldoende zou zijn. Ze gooien de emmer leeg in de barbecue kar die al gevuld is met water. Daarna is het weer afwachten. De stem laat weten dat het gewicht 1000 kilo is. De groep juicht en ze hebben 400 euro verdient voor de huishoudpot. Het is tijd om alles weer op te ruimen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.8]

1 Reactie

[email protected] 4 april 2023 - 06:40

Laat Jeffrey maar een gele kaart krijgen, wat hij deed tegen kenzy is ook geweld maar dan geestelijk.

Beantwoord

Laat een reactie achter