Home » Jeffrey is jarig en de deelnemers doen een fotoshoot in een jaar van je leven

Jeffrey is jarig en de deelnemers doen een fotoshoot in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er naast het Arabische feest nog een ander feestje. Jeffrey is namelijk jarig! En hij werd dan ook om 00:00 uur toegezongen door zijn medebewoners. De loods was al donker op dat moment dus er werden sterretjes aangestoken om het nog feestelijker te maken. Na de felicitaties neemt jarige Jeffrey het woord. Ik heb altijd gezegd ik ga mijn verjaardag net niet halen. En dat heeft ook weinig gescheeld, ik ben er nog. Ik hecht er niet zoveel waarde aan, 31. Ik had liever Kim hier gehad maar dan vieren we het volgend jaar lekker samen. Dank jullie wel!

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en vandaag staat in het teken van een fotoshoot. De professionele spullen werden geleverd zoals lampen en uiteraard een camera. Een professionele fotograaf zit er niet bij. Onder andere Marciano, Jeffrey en Isaac bouwen alles op. Er zijn verschillende “scenes” opgebouwd waar iedereen die wil op de foto kan. Marciano en Jan-Willem zoeken uit hoe de camera werkt wat op zich ook wel handig is om te weten. Uiteindelijk kan de fotoshoot beginnen. Zo zien we Moraima en Janet in “country” style op de foto gaan en Erik uiteraard bij zijn geliefde biljarttafel. Uiteindelijk wordt er voor diegene die dat willen een mooi fotoboek gemaakt al aandenken aan een jaar van je leven. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.7]

2 Reacties

Michel 7 april 2023 - 12:21

Beste Jeffrey,
van harte gefeliciteerd met je 31ste verjaardag!

Beantwoord
Diane vd Mortel 8 april 2023 - 10:01

Ik zou geen noot gezongen hebben voor hem.

Beantwoord

Laat een reactie achter