Home » Babette denkt dat de relaties buiten een jaar van je leven geen realiteit is

Babette denkt dat de relaties buiten een jaar van je leven geen realiteit is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze nieuwe dag wordt er ook veel over een eliminatie gesproken. Zo zitten Babette en Marciano buiten. Ze hebben het over het plan wat er is om op Rupert te gaan. Babette zegt dat Janet gezegd heeft op Zoë of Rupert te willen. Mijn gevoel zegt dat het klopt. Ik heb met Isaac gesproken en toen kwamen we erop uit. Marciano heeft op zijn beurt begrepen dat Janet dit heeft opgegooid. Hij gooit ook zijn eigen ruiten in merkt Marciano op. Hij weet nog niks he, dat moet je ook zo houden. Zoë weet het ook he. Dat weet ik maar ik vind dat ook een beetje vreemd antwoordt Babette. Dat is wel gevaarlijk, ze l*lt niet. Maar Wendy en Zoë moet je zo min mogelijk vertellen.

Babette heeft wel zitten nadenken, je komt een keer tegenover mensen te staan die dichtbij je staan. Je komt ook tegenover mij te staan merkt Marciano op. Babette benadrukt dat ze hem wel nodig heeft. Als je moet gaan moet je gaan maar zo moet je niet denken. Zo denk ik niet benadrukt Marciano. Ondanks dat ik denk ik heb genoeg te doen en er staat veel op mij te wachten. Ik heb ook het gevoel dat er dit weekend iets gaat gebeuren. Wat dan vraagt Babette maar Marciano zegt het niet te weten. Babette denkt nog steeds dat Jeffrey niet lekker in zijn vel zit. Daarom ging ik gisteren met hem lopen zegt Marciano. Ik zei als je je over 2 weken nog zo voelt stuur ik je naar huis. Hij zei dat hij wel wat aan het klimmen was maar het gevoel nog niet weg was. De zorgzaamheid speelt nog steeds maar het is meer Kim. Ik vroeg ben je bang haar kwijt te raken. Dat was niet maar mijn vraag was meer of hij de grip op haar kwijt zou raken. Maar dat was volgens hem niet, het is meer dat hij er niet voor haar kan zijn. Babette denkt dat veel relaties hierbinnen geen realiteit is. Vrienden heb je voor eeuwen en een relatie voor even. Ik zag hem ook zo zitten, het vuurtjes opgooien en zo dat kan nu niet meer. Je gooit dan je eigen ruiten in denkt Marciano op zijn beurt. Als we individueel een stem mogen geven dan heeft hij wel grote kans dat hij eruit moet. Babette denkt dat er ook iets anders achter zit. Zichzelf terugtrekken en niet meer opvallen. Deze houding is ook doordacht benadrukt ze. Ik denk ook niet dat hij de winnaar is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

1 Reactie

Happy 14 april 2023 - 18:18

De winnaar is babette marcio of bern.

Beantwoord

Laat een reactie achter