Home » Sasha en Bern hebben ruzie, Bern zou teveel hebben doorgedramd bij haar

Sasha en Bern hebben ruzie, Bern zou teveel hebben doorgedramd bij haar

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Sasha en Bern onenigheid met elkaar. Het lijkt erop dat Sasha zich anders behandeld voelt door Bern en dat Kenzy en een spel wat ze zouden spelen daar een rol in speelt. Bern zou hebben doorgedramd tegenover Sasha om een spel mee te spelen.

Je hebt het zelf niet door maar je doet het vaker zegt Sasha. En als een ander het doet maakt het niet uit. En dat is raar, want eigenlijk is het belangrijker hoe ik mij voel dan een Kenzy. Ja klopt antwoordt Bern en Sasha vraagt wat het verschil is. Ik denk dat ik Kenzy minder goed kan hebben gaat Bern verder. Jullie hebben een beetje hetzelfde karakter. Als ik harder tegen haar in ga dan heb ik het idee dat ik een vriendschapsband met haar heb beschadig en… Wat denk je wat het doet als je het bij mij doet onderbreekt Sasha hem. Ik denk dat wij daar sterker uitkomen antwoordt Bern. Sasha kijkt moeilijk en Bern merkt op dat bij hun het gesprek wel op gang komt. Ik begin er nu pas over omdat het nu komt door Kenzy benadrukt Sasha, anders zou ik het nooit hebben gezegd. Ik heb het je tien keer proberen uit te leggen en je blijft doordrammen. Hebben we het nu over die ene keer vraagt Bern. De eerste keer dungeons and dragons ja antwoordt Sasha. Dat is toch raar? Ik probeer je nu uit te leggen hoe het zit gaat Bern verder. Ik denk dat onze band beter is. Volgens Sasha is het dat niet, als ik iets aangeef wat ik niet wil doen zou dat voldoende moeten zijn. Als een ander dat doet is het prima maar als ik het doe, doordrammen want ik kan het wel hebben. Of bij mij kun je wel verder drammen tot dat ik toegeef. Dat is geen logica in mijn hoofd. Bern laat weten dat hij het zo niet geïnterpreteerd heeft… Zelfs Jasper zei het onderbreekt Sasha hem. Zelfs hij keek mij aan van oke bijzonder. Oke antwoordt Bern, dan sorry. Ik hoef geen sorry ik wil uitleg waarom dat zo is zegt Sasha. Bern antwoordt dat hij al twee keer uit heeft proberen te leggen waarom dat zo is. Dan was het niet de uitleg die ik hoopte te krijgen dat kan ook antwoordt Sasha. Als het op zo’n manier moet heb ik daar geen behoefte in. De hele fun is eraf op die manier!

Bern denkt dat het aan Kenzy ligt. Vertel een Mirthe dat een quiz verplaatst is zegt ze oke. Vraag je het aan Kenzy, ja ik weet niet waarom zij zo reageerde. Sasha benadrukt dat het niet om de reactie van Kenzy ging maar meer op de reactie van hem op haar. En hoe je reageerde op mij. Bern legt uit dat Kenzy het eigenlijk wilde annuleren door haar humeur. We hebben ook wel vaak een spel gehad dat jij geen zin meer had en toen stopte we. Dus als ik daarin de lijn kan trekken dat jij dat aangeeft heb ik dat wel gedaan. Oke zegt Sasha en Bern merkt op dat dat de gevaarlijkste oke is die ze kan zeggen. Ik ga plassen zegt Sasha, ik denk dat het gesprek wel redelijk voorbij is. Bern vindt het jammer en Sasha weet niet wat ze verder moet zeggen. Vindt je het wat ik klop wat ik net zei vraagt Bern. Ik denk niet dat je wil dat ik inga op wat jij net zei antwoordt Sasha kortaf. Oke zegt Bern met een zucht. Dat vind ik jammer maar dan is het goed. Nou het was geen succesvolle dag van mij. Jij wilt nog even draaien en dan ga ik wat voor mijzelf verzinnen. Ja zegt Sasha terwijl ze wegloopt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

5 Reacties

Iet 12 april 2023 - 09:37

Wat is dat een raar mens die sasha is nooit goed bij haar

Beantwoord
Happy 12 april 2023 - 09:56

Bern is zo goed voor sacha. Waardeer het is. Je verliest de beste man van de loods zo. Denk is na hoeveel hij van jou houd.

Beantwoord
Mary 12 april 2023 - 17:30

Eerlijk gezegd vind ik Sasha de laatste tijd de dammer in de relatie. Naar mijn gevoel doet Bern erg zijn best, maar het is wel een man. En we denken vaak net ff anders hè. Ook trekt Sasha erg veel naar Jasper. Ik denk dat relatie Bern / Sasha binnenkort op de klippen loopt.

Beantwoord
Trudy Leer 13 april 2023 - 14:49

Wat een onaangenaam persoon is de Sacha toch. Bern doet zo zijn best maar het is nooit goed genoeg. Ik snap niet dat hij nog steeds zo gek ik op die vrouw.

Beantwoord
Bep 14 april 2023 - 00:55

Die moet naar huis ze maak alleen maar ruzie met bern die jongen doet niks goed in haar ogen.laat die jongen vrij met dat gezeur van je

Beantwoord

Laat een reactie achter