Home » Babette en Wendy bespreken het plan van Rupert en een aantal medebewoners die depressief zijn

Babette en Wendy bespreken het plan van Rupert en een aantal medebewoners die depressief zijn

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Wendy besluit afgelopen avond Wendy op de hoogte te brengen dat er een plan is om op Rupert te gaan bij een volgende eliminatie. Ze verteld dat ze het van Isaac heeft gehoord. Dan zou ik het wel grappig vinden omdat Jan-Willem de aanvoerder is. We op hem gaan, als het een duel is. Dan moet hij tegen diegene die hij zo graag weg wil. Ja of Erik, ik weet het ook niet. Ik vind het lastig maar hun zijn al klaar benadrukt ze. Wij niet lacht Wendy en Babette zegt dat de zoemer wel een eliminatie kan zijn.

Daarna begint Wendy over Rupert wat hij allemaal besteld heeft. Hij is een oelewapper want iedereen kan het zien. Dat is natuurlijk super stom. Wij doen ook wel dingetjes maar niet zoveel. Ik zei het al tegen jou gaat Babette verder. Dit is het originele plan. Daarna hebben de twee het over Jasper. Volgens Wendy is hij echt depressief na het vertrek van Wanda. Babette vertelt dat hij ook met een coach ging praten en dat Jeffrey gezegd heeft dat hij niet met hem gaat praten want dan loopt hijzelf de poort uit. Jeffrey zegt ook nog steeds dat hij het niet weet of hij nog 4.5 maand door kan. Het gaat nu zo snel, nu wil ik ook tot het eind blijven gaat Babette verder. En begint daarna weer over het plan van Rupert. Ik wist het al wel een beetje Janet had het al verteld. Ze wilde voor Zoë of Rupert. Ik denk ook niet dat ze het tot het einde gaat. Maar voor hetzelfde geld wel. Ik ben benieuwd of Kenzy erin mee gaat. Ik denk echt dat het binnenkort gaat zijn. Hun weten het al en ik ben er nog niet mee bezig geweest.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.4]

1 Reactie

Happy 14 april 2023 - 13:33

Weet toch wie moet gaan rupert en isaac en jeffrey.

Beantwoord

Laat een reactie achter