Home » Sliep Sasha samen met Jasper om een statement te maken?

Sliep Sasha samen met Jasper om een statement te maken?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is rustig verlopen. Ook deze nieuwe dag gaat het er rustig aan toe in een jaar van je leven. Er wordt op de biljart gespeeld, spelletjes gedaan en gesport. Afgelopen avond was er een slaapfeestje, verschillende deelnemers ruilde van kamer en sliepen dus ergens anders. Jasper lag heel de avond met Sasha  in bed. Babette denkt dat Sasha dit deed om een statement te maken na de eerdere nachtelijke ruzie. Janet hoort het en merkt op dat de twee misschien helemaal niks hebben. Ik vind het ook een beetje vreemd allemaal. Ook wordt Wanda besproken, ze zit wat minder in haar vel. Kim denkt dat het komt omdat ze minder evenementen kan organiseren. En ze begint over het feit dat Wanda gevraagd zou hebben bepaalde dingen niet uit te zenden. Daar hebben ze gezegd dat ze dat niet konden beloven voegt Babette eraan toe. Volgens Kim weten ze ook dat ze erop willen zetten. Wanda is vandaag ook weinig in beeld…

Sasha en Bern doen overigens wel normaal tegen elkaar. Ze doen zoals ze altijd doen, in de kas zitten de twee gezellig te kletsen. Bern laat weten dat hij een brainstormsessie wil met onder andere Isaac, Jeffrey, Marciano, Janet en Jasper houden over het hoekje waar momenteel gerookt wordt. Hij wil alles opnieuw inrichten en er een nieuw hoekje van maken. Volgens hem kan het afdak weg en een apart rook hoekje komen. Wat gaat er uit deze brainstormsessie komen? En wat gaat deze rustige dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.5]

1 Reactie

Yvonne 5 maart 2023 - 13:49

Ja zodat je vriend het niet ziet he wanda wist wel dat jij sneaky was en bent maar het is allemaal gezien hoor wanda wie zich brand moet op de blaren zitten ga je maar diep schamen ba

Beantwoord

Laat een reactie achter