Home » Babette en Wendy zijn klaar met Isaac, ze ga niet met hangende pootjes achter hem aanlopen

Babette en Wendy zijn klaar met Isaac, ze ga niet met hangende pootjes achter hem aanlopen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Als Moraima gesproken heeft met Isaac en weet waarom hij niet meer met Zoë en Babette praat gaat ze naar het kantoor. Daar praat ze er nog eens met Wendy en Babette over.

Terwijl de dames een bestelling doen en Babette vraagt waarom Isaac boos is. Jullie komen niet naar hem toe om te praten verteld Moraima. Ik zei dat het een grapje was. En dat je ook eigen geld had. Dus hun hebben een probleem en dan moeten wij naar hun komen merkt Wendy op. Ik ga niet met hangende pootjes achter iedereen aanlopen voegt Babette eraan toe. Ik wist zelf niet eens iets van die bordjes. Rupert zei dat de rotzooi die gemaakt is en dat Jeffrey niet met hem is gaan praten. Marciano gaat nu voor zichzelf en dat is wat er nu gebeurd. Wendy vindt het slappe hap om voor jezelf te kiezen. Omdat er streepjes in een kopje gezet worden ga je je loskoppelen. Ik vind niet dat ik iets verkeerds heb gedaan benadrukt Babette. Gisteren zei Isaac ook slappe hap, slappe hap toen ik met Jasper zat te praten. Ik heb daar geen zin in, ik ga niet mee in de spelletjes. Dan ga ik dadelijk ook alleen met Wendy verder. Moraima vindt het zonde als het team uit elkaar valt en de andere groep doet op hun gaat. Als het zo blijft ga ik toch zelf merkt Babette op. Ik heb daar helemaal geen zin in, in dit kinderachtige gedoe en opmerkingen. Het komt wel goed zegt Moraima. Ik ga niet meer pleasen benadrukt Babette. Volgens Wendy wil hij met iedereen vriendjes blijven. Nu gaat hij boos gaat zijn, hij trekt zich los zodat iedereen naar hem toe komt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter