Home » Moraima probeert Jeffrey over te halen ervoor te gaan in een jaar van je leven

Moraima probeert Jeffrey over te halen ervoor te gaan in een jaar van je leven

Gisteren werd duidelijk dat Jeffrey alweer twijfelde om naar huis te gaan. Afgelopen avond liep hij met Moraima over het terrein om erover te praten.

Jeffrey laat weten dat hij er een beetje klaar mee is. Dit gaat tot het einde mijn vijand blijven. Dit gevoel. Ik moet mezelf weer oppeppen weer. Dat moet je gewoon doorzetten antwoordt Moraima. Dat is pittig maar je moet zeggen ik doe dat. Je hebt een doel, je bent geen verliezer. Je moet het volhouden en dat komt wel goed. Wat heb je gezegd toen je hier in kwam vraagt Moraima? Dat ik ga winnen en opgeven geen optie is antwoordt Jeffrey. Maar dat zei ik voor het programma begon voegt hij eraan toe. Volgens Moraima zitten hun nog steeds goed en Jeffrey is het daarmee eens. Daar hebben we keihard voor gewerkt. Als je dat niet ziet kun je zelf niet rustig slapen merkt Moraima op. We gaan voor de eindstreep snap je? Puntje op de i, we hebben het goed gedaan. Ik heb  gedaan wat ik moet doen. Absoluut laat Jeffrey weten. We blijven op de koers zoals we nu gaan zegt Moraima. Het komt goed voor één van ons. Daar doe ik ook alles aan benadrukt Jeffrey. We moeten blijven vechten tot het bittere eind gaat Moraima verder. En als we moeten gaan gaan we met opgeheven hoofd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

Laat een reactie achter