Home » Mirthe schaamt zich over de prestaties van haar mededeelnemers

Mirthe schaamt zich over de prestaties van haar mededeelnemers

Afgelopen avond hadden Jasper en Mirthe een gesprek over  verdien opdrachten. En dan voornamelijk de prestatie van sommige mededeelnemers.

Er wordt niks aan gedaan merkt Mirthe op. Jasper vraagt zich af wat het uitmaakt. Wat maakt het voor jou uit? Niks toch? Ik zie het probleem niet, wat heeft het met jou te maken? Niet veel antwoordt Mirte en volgens Jasper wordt het niet zover over een kamp geschoren. Bij sommige opdrachten denk ik wel eens we hadden zoveel beter kunnen doen gaat Mirthe verder. Maar er zitten er altijd wel 3 tussen die niks kunnen. Dan staan we allemaal voor schud omdat we het niet hebben gehaald. We hadden maar 23 ballen doelend op de eerdere verdien opdracht. Dat zegt toch niks over jou merkt Jasper op. Nee zegt Mirthe maar ik schaam me dan wel een beetje. Dat is nergens voor nodig antwoordt Jasper. Dat vind ik onzin, wat maakt het nou uit? Volgens Mirthe zegt het je meer over de groep. En dan nog zegt Jasper, er worden een paar shots uitgeknipt. Het is niet echt veel zeggend hoor. Het gaat hier meer over de hele samenleving. We zijn hier meer eigenlijk een grote gtst show. Ik zou me absoluut niet druk maken over een paar mensen die het verpesten om meer of minder geld te verdienen. Zo wordt het toch niet verkocht. Nee vraagt Mirthe, dat we als sukkels overkomen en een josti band. Nee joh tuurlijk niet benadrukt Jasper. Je kunt niet alles goed doen. Daar is Mirthe het wel mee eens. Vaak zijn het dezelfde en dan denk ik ohh echt…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.1]

2 Reacties

Ada 3 mei 2023 - 13:08

Jostiband ? Zij maken betere muziek dan jullie allemaal bij elkaar!
Met de viool, gitaar, triangel etc.
Echt niet te geloven steeds maar weer mensen met een beperking te kijk zetten!
Kijk eens naar jullie zelf…..

Beantwoord
Andrea 3 mei 2023 - 15:07

Sukkels on Josti Band???
Mirthe, schaam je dat zoiets uitgerekend uit jóúwmond komt!

Beantwoord

Laat een reactie achter