Home » Moraima ontvangt haar pruiken maar vallen niet in de smaak en het lukt Erik niet de föhn te repareren

Moraima ontvangt haar pruiken maar vallen niet in de smaak en het lukt Erik niet de föhn te repareren

Afgelopen avond kwamen er verschillende bestelde spullen binnen. Alles wordt midden in de loods gezet en het uitpakken kan beginnen. Het zijn onder andere boeken, een soldeerbout, armbanden, kleding maar ook de pruiken van Moraima. Moraima pakt het blij aan, bekijkt de verpakking en zegt wat zijn dit voor rare dingen, dit was toch niet.  Met Janet pakt ze de verpakking zo netjes mogelijk uit. Het is wel nep merkt Moraima op. Het is te nep. Ik heb deze kleur niet besteld. En het is om te plakken, dit is troep. Zonde van mijn geld. Misschien kan het nog terug merkt Mirthe op. Het is geen echt haar zegt Moraima, het is een combinatie. Ik had met een pony besteld maar dit is anders. Je moet het eerst behandelen merkt Wendy op. Gelukkig was het niet duur zegt Moraima. Het was 150 euro voor 2 pruiken.

Wendy spoort Erik aan om de föhn te maken maar Erik laat weten dat hij op zondag niet werkt. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. In de ochtend besluit Erik zich te richten op de reparatie van de föhn. Hij gaat ijverig in de weer met de soldeerbout, het zou immers makkelijk te repareren zijn. Echter lijkt het toch niet zo makkelijk want als hij klaar is gaat het apparaat niet aan. Hij knutselt nog even verder. Blijkbaar is er bij zijn soldeerbout geen goede tin geleverd waardoor het niet lukt. Erik verteld dit aan Wendy en die zegt goh wat een verrassing. Kun je hem gewoon niet maken of is het tin? We hebben gewoon goede tin nodig antwoordt Erik. En dan is hij wel gemaakt vraagt Wendy waarop Erik zegt dat hij niks kan beloven.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Laat een reactie achter