Home » Babette en Marciano verwachten nog een grote twist, Babette twijfelt eraan om manager te worden

Babette en Marciano verwachten nog een grote twist, Babette twijfelt eraan om manager te worden

Afgelopen avond zaten Babette en Marciano buiten te praten. Ze hadden het over het management maar ook over het verloop van het spel.

Babette merkt op dat het 1 op 16 kans is maar het voelt nog ver weg. Volgens Marciano komt het ook omdat je nog niet het gevoel hebt om voor jezelf te strijden. Je zit nog steeds in die 2 kampen. Jij zit in het grote kamp en jij voelt die druk niet. Maar een Erik denkt echt wel van f*ck het kan zomaar voorbij zijn. Het is ook een kansberekening merkt Babette op. Als we zo doorgaan wel antwoordt Marciano. En ik vind toch dat je goed moet nadenken over je management. Moet ik ook zegt Babette. Maar ik voel dat ik geneigd ben wat ik normaal zou doen. En dan kijk ik later terug en dan denk ik heb ik het weer laten gaan. Maar van de andere kant het lot heeft het zo bepaald. Ik ben er vanuit gegaan dat ik het zou gaan doen, of Immi of ik. Moraima wilde eigenlijk helemaal niet. En in juli weet je niet hoe het gaat, voor hetzelfde geld kom je er niet op. Maar als ik het dan moet laten afhangen om hier te blijven en het management dan heeft het lot sowieso al bepaald dat ik hier niet meer moet zijn. Maar toch heb je zelf wel invloed merkt Marciano op. Tuurlijk antwoordt Babette maar ik voel alsof het al bepaald is. Maar als ik het moet hebben dat ik door manager een maand verder komt of is mijn weg dat ik mijn faalangst weg kan krijgen en de battles aan moet gaan. Kies ik voor veiligheid om manager te worden of lef als ik het niet doe. Je moet kiezen voor wijsheid zegt Marciano. Wijsheid is lastig antwoordt Babette, niemand heeft een handboek. Ik vind het ook leuk voor haar.

Ik weet het ook niet zegt Marciano, ik denk dat er nog een interessante wending gaat komen. En dat is sowieso niet iets van wat je denkt. Ik weet niet wat er gaat gebeuren maar er gaat wel iets gebeuren. Het gaat intern zijn of vanuit hun zijn… Babette merkt op dat ze dat al 8 maanden denken. Marciano verteld dat dat zijn gevoel gewoon is. Ik denk dat er gewoon een twist gaat komen. Ik kan mijn vinger er niet op leggen. Dat zou dan extern zijn merkt Babette op, intern zie ik hier niks veranderen. Ik denk dat het niet zo makkelijk is zoals wij denken dat het is. Ik denk de vakantie gaat straks beginnen en zij moeten ook naar een climax toe werken. Als er niemand meer kijkt dan stopt alles. Misschien gaan ze wel eerder beginnen met een afvalrace merkt Marciano op. Niet individueel maar in een groep.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 3.7]

Laat een reactie achter