Home » Babette vindt het dom dat Marciano een evenement zelf betaald

Babette vindt het dom dat Marciano een evenement zelf betaald

Afgelopen avond hebben Babette en Marciano een discussie gehad over de organisatie van een evenement. Babette is niet te spreken over hoe Marciano het allemaal organiseert.

Babette zegt dat je Mirthe gevraagd heeft voor de pool party. Mirthe zegt oh leuk dat gaan we samen doen. Je bent al de kosten op je aan het nemen maar als je de optelsom maakt ben je dadelijk door je geld heen. Je moet hier nog 2-3 maanden zitten. Je moet het zelf weten, ik snap dat je iets vets neer wilt zetten. Ik geef je verschillende opties. Als je bij iedereen 15 euro haalt. Marciano zegt dat hij iemand gaat citeren. Ik denk dat we niet veel tijd meer hebben om…  Dan beschouw wat ik heb gezegd als ongezegd zegt Babette. Marciano snapt wat ze zegt, ik heb met genoeg mensen in mijn leven gewerkt. Waar een wil is is een weg. Praten kunnen we allemaal maar doen is een ander verhaal. Klopt antwoordt Babette maar ik heb duidelijk tegen jou gezegd dat ik van de ideeën ben en niet van de uitvoering. Babette denkt dat Mirthe misschien niet zo’n slimme keuze was, ze is echt een vlinder. Marciano ziet dat weer anders, ik ga zo om als zij zich gedraagt. Ik hou haar echt wel op de hoogte. Babette denkt daar anders over, ze is nog niet boven geweest. Ze heeft het gezien benadrukt Babette, niets uitgekozen. Ik heb het betaald merkt Marciano op. Babette vindt het dom, je doet iets samen en nu ga jij het financieel ownen. Marciano laat daarna weten dat hij het jammer vond dat ze een opmerking maakte tegen Mirthe of ze ook niet mee moest investeren. Dadelijk gaat ze dat wel echt geven. Als het mijn evenement zou zijn zou ik niet eens willen dat jij alles betaald benadrukt Babette. Ik vind gewoon dat als je iets samen doet gelijke monniken, gelijke kappen. Ik snap dat je het leuk vindt en je moet het gewoon doen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4]

Laat een reactie achter