Home » Moraima en Leila hebben flinke ruzie over een jas

Moraima en Leila hebben flinke ruzie over een jas

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Mirthe huilend erachter kwam dat haar shampoo gestolen zou zijn, is er weer een nieuw drama in de loods. Leila en Moraima hebben ruzie over een jas…

De twee zijn aan het kibbelen over de jas van Leila, deze is vies geworden. Ik ben niet boos op jou zegt Leila, ik ben gewoon aan het balen. Dag Leila reageert Moraima. Net alsof ik expres je jas heb vies gemaakt. Het is de manier van doen antwoordt Moraima op haar beurt. Waarom zou ik je jas vies maken met verf? Hou je smoel dan dicht roept Leila. Ik heb voor jou nog steeds een mond roept Moraima terug. Weg wezen voegt ze eraan toe. Ik heb gezegd dat ik het niet expres heb gedaan herhaalt ze nog maar een keer. Het interesseert me niet als je in mijn gezicht gaat schreeuwen, verdwijn uit mijn gezicht alsjeblieft. Uiteindelijk gaan de dames even uit elkaar en Jeffrey praat Moraima. Moraima legt nog eens uit dat ze de jas geleend had en deze per ongeluk tegen een zak was gegaan waar nog wat verf aan zat. Leila komt er weer bij en benadrukt dat dit haar enige jas was. Je hebt mijn jas vies gemaakt. Wat wil je nou doen vraagt Moraima, volgens Leila doet ze arrogant en loopt weer weg. Jeffrey probeert ondertussen Moraima rustig te krijgen. Laat je niet kennen. De twee gaan nog lang door en uiteindelijk gaan ze naar buiten om er rustiger over te praten.

Niemand heeft tegen jou gezegd dat je expres mijn jas hebt vies gemaakt begint Leila. Ik heb één jas, de andere is al kapot. Ik baal gewoon daarvan voegt ze eraan toe. Ik heb tegen niemand iets erover gezegd benadrukt ze. Ik haal de jas uit de was en ik kijk of de vlekken weg zijn, als je je daardoor aangesproken voelt. Je hebt zelf verbeeld wat ik niet eens bedoelde. Dan neemt Moraima het woord, we hebben altijd goed met elkaar kunnen praten. En ik heb niet expres je jas vies gemaakt en ik wilde deze voor je wassen. Jij zei geef me de jas en pakte die uit mijn hand. Ik heb nooit gezegd dat jij dat hebt gedaan benadrukt Leila. Ik maak het zelf wel schoon. Ik denk dat het een mis communicatie was. Na lang praten geven ze een knuffel en Leila geeft toe dat haar reactie misschien anders moest.

Verder is het vrij rustig in de loods. Er worden spelletjes gedaan en Isaac en Jasper hebben hun baarden nog een keer geverfd. Isaac loopt nu met een blauwe baard rond tot grote hilariteit van de rest. Alles beter dan geel laat Isaac weten. Jasper zijn baard is blond…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter