Home » Mirthe huilt en is boos door shampoo die uit haar kluisje gestolen zou zijn

Mirthe huilt en is boos door shampoo die uit haar kluisje gestolen zou zijn

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De ochtend in een jaar van je leven is rustig voorbij gegaan. Maar dan ontdekt Mirthe dat haar shampoo weg is, volgens haar is het gestolen. Het zit haar zo hoog dat ze boos en verdrietig wordt. In de keuken staat Mirthe te huilen, Eunice geeft haar een knuffel. Ik snap het gewoon niet snikt Mirthe. Ik kan er gewoon niet tegen dat dingen worden gestolen. Mijn shampoo is gewoon uit mijn kluisje gepakt. Ik weet alleen niet wie het dus dus ik kom er ook nooit achter. Er wordt gezegd ben je hem niet kwijt? Nee gaat Mirthe verder, dat weet ik zeker. Ik haal het nooit uit mijn kluisje. Ik vul het altijd in een flesje. Kim D die het gesprek opvangt zegt je krijgt nu toch een nieuwe. Ik denk dat je even goed moet kijken. Mirthe laat weten dat ze dat al gedaan heeft en Kim D merkt op dat het dan iemand uit haar kamer moet zijn.

Daarna gaat Mirthe naar haar kamer en samen met Leila gaat ze in wat kluisjes kijken. Mexx lijkt dit niet fijn te vinden, dat kun je niet zomaar doen. Dat is niet de bedoeling zegt ze. Mirthe antwoordt dat ze de kluisjes afgaan om te kijken waar de shampoo is met die persoon erbij. Ik krijg geen nieuwe van Jeffrey. Ik moet alles van hem af gaan. Kim D komt het flesje halen om bij te vullen. Mirthe kijkt nog eens in haar kluisje maar dat levert niets op. Ik krijg geen nieuw ding omdat Jeffrey zegt dat ik alle kastjes af moet gaan snikt ze. Iemand steelt gewoon persoonlijk van mij huilt ze. Ik kan hier niet tegen. Mensen weten dat ik mijn haren elke dag was, het lijkt wel expres. Vieze slangen! Ik leen alles uit aan iedereen, gewoon mijn f*cking fles gejat en ik krijg niet eens een nieuwe. Kim D komt daarna het kleine flesje brengen met de mededeling dat het weer gevuld is. Dankjewel antwoordt Mirthe, ik heb alles nu vijf keer gecheckt. Kim D vindt het wel makkelijk om te zeggen dat het gestolen is. Misschien is dat niet gestolen. Ik ben niet gek gaat Mirthe verder. Ik wilde bijvullen en nu is hij er niet meer. Kim D denkt dat ze echt dingen ziet, Wendy en Leila sluiten zich erbij aan. Ik heb het niet uit mijn kluisje gehaald dat weet ik zeker benadrukt Mirthe. Er zijn wel meer dingen gestolen, dus het is niet raar dat ik dat denk. Er zijn blijkbaar meer mensen die dat zouden doen.

Uiteindelijk komt Babette nog de kamer in die haar vastpakt en een knuffel geeft. Mirthe barst weer in huilen uit. Ik was hier al bang voor dat mensen het niet zouden geloven. En vertelt nog een keer dat de shampoo uit haar kluisje is gepakt. Ik heb nog wel shampoo antwoordt Babette. Ik snap wat je bedoeld. Dit raakt jou dit soort dingen. Mirthe gooit vervolgens boos haar spullen weer in haar kluisje en gaat daarna met Babette buiten lopen. Daar bespreken de twee de situatie nog eens een keer. Uiteindelijk geeft Babette de tip om haar flessen met nagellak te coderen. Het is gewoon k*t eindigt Mirthe want diegene die het gedaan heeft wil gewoon niet dat ik meer douche. Het is een harde les geweest eindigt Babette.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

1 Reactie

Cisca 16 november 2022 - 12:25

Nu huilt ze omdat haar shampoo “gestolen ” is. Zoo zielig. Terwijl ze ‘s- nachts de kaas uit de koelkast steelt, en niet een klein stukje, nee 2 x snijd ze ervan af. Niet de volgende ochtend even vertellen wat ze gedaan heeft. En dan huilen omdat er van haar is gestolen terwijl ze van de hele groep steelt !!!

Beantwoord

Laat een reactie achter