Home » De deelnemers doen een spelletjes middag op deze warme dag

De deelnemers doen een spelletjes middag op deze warme dag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze zonnige dag hebben Erik en Mirthe een evenement georganiseerd. Mirthe roept de groep bij elkaar en verteld wat de bedoeling is. We hebben gedurende dag vijf spellen. Tussendoor kunnen jullie gewoon lekker je ding doen. Het is gewoon een beetje vermaak op zondag. In de avond horen jullie dan wie de winnaars zijn van de spellen. De winnaar mag dan ook iets uitzoeken. Daarna beginnen de deelnemers aan het eerste spel en dat is boogschieten. Bovenaan de trap hangt het schietbord en er moet vanaf beneden op geschoten worden. Het tweede spel is croquet en zo volgen er de gedurende dag nog meerdere spellen. Verder wordt er ondertussen nog genoten van het mooie weer. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.4]

Laat een reactie achter