Home » Marciano koopt een cadeau voor Babette

Marciano koopt een cadeau voor Babette

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werden er weer persoonlijke bestellingen geleverd in een jaar van je leven. Onder andere kleding, boeken en andere spullen van bol. Ook voor Marciano is er een groot pakket gekomen. Hij heeft een verrassing in petto voor Babette en zondert zich dan ook af in de slaapkamer. Daar gaat hij aan de slag met een t-shirt, een t-shirt waar Babette zelf op staat met een handtekening eronder. Hij strijkt het shirt en doet deze vervolgens in een lijst. Maar dat is nog niet zo makkelijk, Zoë helpt hem een handje. Als het shirt ingelijst is krijgt de lijst een mooi plaatsje langs Babette haar bed. Marciano vindt het nog steeds slordig maar volgens Zoë ga je het nooit 100 procent recht krijgen. Niet veel later komt Babette de slaapkamer in. Al snel ziet ze de lijst huh zegt ze. Heb jij dat gedaan?! Oh my god! Wat mooi! Ik kan het niet geloven. Daarna geeft ze Marciano een knuffel. Hoe krijg je het bedacht. Het is echt heel erg vet. Daarna laat ze de lijst blij aan de rest van de groep zien.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. De deelnemers staan rustig op. Jasper heeft de nacht in de cabana doorgebracht. En vandaag beloofd het ook weer een mooie warme dag te worden. Wat gaat er vandaag allemaal gebeuren in een jaar van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.3]

Laat een reactie achter