Home » Mirthe en Babette denken dat Eunice overloopt en een vogeltje valt uit het nest

Mirthe en Babette denken dat Eunice overloopt en een vogeltje valt uit het nest

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Babette en Mirthe een gesprek over Eunice. De twee vinden dat ze veranderd is en anders doet…

Wat is er met Eunice vraagt Babette, ik zie haar niet meer. Ze is helemaal op haar eigen eiland. Ik snap het ook niet antwoordt Mirthe. Ik wil ook normaal en leuk doen tegen haar maar ik weet wel dat ik dat niet meer 100 procent kan. Dus ik bescherm mijzelf door wat afstand te houden. En niet alles zo serieus te nemen. Ik heb het idee dat ze overloopt. Dat idee heb ik ook antwoordt Babette. Ik weet niet wat het is. Op dat moment komt Eunice de keuken in en vraagt Babette wat ze allemaal aan het doen is. Ze hebben elkaar al lang niet meer gezien en gesproken.

Later zitten de deelnemers buiten. Als Mirthe, Babette en Zoë zitten te kletsen ontdekt Mirthe dat er een klein vogeltje uit het nest is gevallen of afgestoten is door moeder vogel. Ze pakt het kleine vogeltje op, volgens Erik is er weinig meer aan te doen. Mirthe vindt het echt zielig en wil zich over het kleine diertje ontfermen. Als ze het diertje water willen geven lijkt het al snel niet meer goed te gaan. Na een iets te grote slok water ademt het beestje niet meer. Volgens Janet is het nekje ook helemaal verdraaid.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 3.7]

Laat een reactie achter