Home » De deelnemers moeten een parcours afleggen op een opblaasbare bal van 2 meter

De deelnemers moeten een parcours afleggen op een opblaasbare bal van 2 meter

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers worden op deze nieuwe dag al vroeg verrast door een alarm. Iedereen gaat naar de slaapkamer en wacht daar af op wat komen gaat. Als ze de loods weer in mogen staat er een grote opblaasbare bal in de loods. De stem neemt vervolgens het woord en legt uit wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, jullie hebben vandaag om geld te verdienen door jullie balans en teamwork te testen. Voor deze opdracht hebben we een gigantische bal van 2 meter klaargezet. Waarmee jullie een parcours af moeten leggen. Maar jullie kunnen de bal niet individueel besturen. In plaats daarvan krijgen jullie de hulp van 3 deelnemers. Deze deelnemers moeten de bal op koers houden terwijl een deelnemer zijn balans probeert te houden op de bal. En de overkant van het parcours bereiken zonder eraf te vallen. Valt de deelnemer van de bal af dan moeten jullie weer naar start om een nieuwe deelnemer op te halen. De deelnemer die van de bal afgevallen is kan geen geld meer opleveren. Elke deelnemer is van onschatbare waarde want elke deelnemer op de bal is geld waard. Dus hoe meer deelnemers de finish halen hoe meer geld jullie in de wacht slepen. Elke deelnemer die de finish haalt is 25 euro waard. Elke deelnemer krijgt 2 minuten om het parcours af te leggen. Dit lijkt misschien een uitdaging maar met de juiste samenwerking en balans kunnen jullie de finish bereiken. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes.

De scheidsrechter legt uit dat 3 deelnemers uitgekozen moeten worden die gaan sturen. Er kunnen dus 12 deelnemers op de bal zitten. En daarna laat hij nog weten hoe het parcours gelopen moet worden. De groep gaat in overleg en Janet, Moraima en Babette gaan de bal besturen. Moraima hakt als manager de knoop door dat zij het gaan doen, er ontstond wat discussie. Dan is het tijd om geld te verdienen. Jasper gaat als eerste en haalt de eindstreep. Wendy gaat als tweede en valt van de bal af. Ze heeft haar bil en been bezeerd maar gelukkig gaat het wel. Sasha, Zoë halen het niet binnen de tijd, de rest van de groep wel. Dit betekent dat ze 225 euro hebben verdiend met deze opdracht. Moraima laat weten dat ze trots is, dat is pas samenwerken!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.5]

Laat een reactie achter