Home » Isaac organiseert een evenement met bestuurbare auto’s

Isaac organiseert een evenement met bestuurbare auto’s

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Isaac heeft een evenement voor de groep georganiseerd. Jasper helpt hem een handje, de twee hebben namelijk de loods en het terrein omgetoverd tot een groot parcours voor op afstandbestuurbare auto’s. Als het parcours klaar is roept Isaac iedereen bij elkaar en verteld wat de bedoeling is.

Er zijn twee bestuurbare auto’s begint Isaac. Ik wilde altijd al een keer in de loods er wat mee doen. Vandaag is dat gelukt en samen met Jappie de baan opgezet. Erik, Bern hebben ook meegeholpen. We hebben een schema gemaakt, per persoon mag je 5 minuten trainen. Hij gaat 56 kilometer per uur. Dat is sneller als een scooter, je hoeft de topsnelheid niet te doen. Je gaat met zijn tweeën het parcours oefenen. Probeer de schansen gewoon te nemen. Ga er voorzichtig mee om en we maken er een mooie dag van. Na de training gaan we kwalificatie rondes doen. Uiteindelijk ga je de knock out race doen. Daarna rijd Jasper een rondje met de auto en verteld Isaac wat er moet gebeuren en waar op gelet moet worden. Elke bocht of obstakel heeft een naam, zo is er onder andere een Jan-Willem tunnel, Utrecht bocht, slangenkuil bocht, Daarna kan het trainen beginnen. Maar dan gaat het al snel fout. Een auto crasht en is dusdanig beschadigd dat deze niet meer gebruikt kan worden. Al doet Jasper nog wel een poging om hem bruikbaar te maken. Als iedereen een kwalificatietijd heeft neergezet staat de knock out race nog op het programma. Wie gaat het evenement winnen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.3]

Laat een reactie achter