Home » Jasper denkt dat Imaddidin en Rupert het niet erg vinden als ze weg moeten

Jasper denkt dat Imaddidin en Rupert het niet erg vinden als ze weg moeten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. En vandaag hangen er buiten bij alle naambordjes uitnodigingen voor de pool party. Er staat hoe laat het feest begint en dat ze worden opgehaald. Ook krijgt diegene met de mooiste outfit een golden ticket. Verder wordt er deze morgen veel gesport door verschillende deelnemers.

Babette en Jasper liggen later in het gras wat te kletsen over het spel. Babette begint over Moraima die een gedragsverandering doorgemaakt heeft nu ze manager is. Ook Imaddidin trekt steeds meer zijn mond open merkt ze verder op. Jasper denkt dat het voor Imaddidin en Rupert niet meer zoveel uit maakt hoe het spel verloopt. Ze hebben elkaar al gevonden. Die stelling die bij hun vandaan komt komt voort uit we weten niet hoe lang we hier nog zitten. Die vibe stralen ze ook uit en daar hebben ze ook vrede mee. Ze kijken er volgens mij naar uit om samen weg te gaan. Ze komen van dezelfde ding af merkt Babette op. Ze komen uit een grot van destructiviteit. Dit was een soort cold turkey kliniek. Inmiddels zit de ochtend er alweer bijna op, wat gaat deze dag nog meer brengen? Kunnen we nog een alarm verwachten?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 3.8]

Laat een reactie achter