Home » Eunice en Babette hebben ruzie over de muziek box

Eunice en Babette hebben ruzie over de muziek box

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze nieuwe dag is rustig begonnen in een jaar van je leven. Een groot deel van de deelnemers begint met sporten. Ook Babette verzorgd een sportles met muziek. Maar de muziek box wordt veel gebruikt in de loods. Er hangt een planning aan vast en over die planning hebben Babette en Eunice onenigheid. Babette zegt na het sporten dat ze het uit wil praten tegen Eunice. Eunice antwoordt dat ze niet redelijk is. Ik snap je verdedigende houding maar we hadden een afspraak. Om 11:00 uur is de box van mij. Ik vind het dan niet leuk om te zeggen stop maar met je les. Ik heb mijn hart daar niet voor om dat te zeggen. Dat is eigenlijk aan jou. Daarna is het gesprek niet meer te volgen omdat het beeld overgezet wordt naar andere deelnemers.

Uiteindelijk zien we Babette vertellen aan Wendy wat er gebeurd is. Ik hoefde niet te stoppen, toen kwam Zalando. Vervolgens zie ik haar geirriteerd met de box weglopen naar de sluis. Ze zei ik doe niet meer. Ik zei dan ga ik een nieuwe code voor je regelen maar dat hoefde niet meer. Ik wilde het uitpraten maar ze wilde niet meer. En nu doet ze haar zegje en ik mag dan niet reageren. Dan wordt ik foxwild. Het is niet de ene moet praten de andere niet. Ze zei ook nog dat ik ooit gezegd zou hebben dat ik schijt heb aan de regels. Dat heb ik nooit zo gezegd. Dat heeft niet met deze situatie te maken. Ik heb haar verhaal laten doen. Maar ze haalt er allemaal dingen bij. Het is een klein ding, het hoeft niet zo benadrukt ze. Ik wilde sorry zeggen maar als je dan niet kan reageren kom je er nooit uit.

Marciano komt uiteindelijk ook bij Babette staan. Babette vindt dat Marciano vervelend is. Het slaat nergens op, je bent er niet bij geweest. Ik zeg tegen jou dat ik geïrriteerd ben door haar, dat moet ik toch kunnen zeggen. In de tussentijd ben jij met haar aan het praten en kom je hier om haar te verdedigen. Marciano benadrukt dat hij achter haar staat maar altijd eerlijk is. Zij staat in haar recht. Ik wilde mijn gevoel alleen maar uitten antwoordt Babette. Ik ventileerde het even tegen jou, ik ben dan niet op zoek naar een oplossing. Jij gaat hier dan zo staan en dan ga ik helemaal tegen de muur staan. Ik kon mijn gevoel niet vertellen. Ik vond het niet leuk. Wat vond je vervelend vraagt Marciano. Dat jij aan de andere kant ging staan antwoordt Babette. Helemaal aan de andere kant. Dan krijg ik weerstand, ik weet wel dat ik te laat ben. Zoë is ondertussen ook in de kamer. Ze zegt dat Eunice het wel l*llig zei. Ze zei je bent chaotisch, vergeetachtig. Ze zei dat ik ook schijt aan de regels had voegt Babette eraan toe. Dat veranderd niks aan het feit dat zij te laat is merkt Marciano op. Ik kijk gewoon naar de tijd, 11 uur is 11 uur. Daar moeten we ons gewoon aan houden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.6]

Laat een reactie achter