Home » Bern organiseert een paintball wedstrijd met pijl en boog voor de groep

Bern organiseert een paintball wedstrijd met pijl en boog voor de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven begint rustig. Er staat vandaag van alles op het programma namelijk de poolparty maar ook Bern heeft wat georganiseerd. Hij heeft een soort paintball geregeld maar dan met pijl en boog. Er liggen verschillende pijl en bogen klaar maar ook beschermende kleding. Bern legt uit dat er geen scherpe punten aan zitten maar een zachte bal als punt. We gaan oefenen maar ga ook de ervaring aan hoe je geraakt wordt. De deelnemers oefenen en daarna is het tijd voor het echte spel. Bern legt uit dat ze dat met verschillende spelletjes doen. Zie het als een soort van tikkertje met pijl en boog legt hij uit. Veiligheid en plezier staat bovenop. Heb vooral het plezier van vandaag. Je kunt geraakt worden, laat de frustratie achterwege. We gaan simpel beginnen in 2 teams met elkaar in rood en blauw. Het idee is dat je de andere partij gaat afschieten. Hoe vaak iemand geraakt is wordt bijgehouden. Daar komt uiteindelijk een puntentelling uit. Draag je helm, de potjes die we spelen duren 10 minuten. Als je geraakt bent moet je de loods weer in lopen en dan weer terug naar je eigen veld en verder spelen. De teams worden verdeeld en daarna gaat het spel van start.

Verder arriveert het barbecue pakket wat de deelnemers gewonnen hebben tijdens de geslaagde recordpoging van deze week. En is het afwachten totdat de poolparty van start gaat. Het beloofd een gezellige dag te worden!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.5]

Laat een reactie achter