Home » De deelnemers worden vroeg gewekt door buitenstaanders en moeten verzamelen

De deelnemers worden vroeg gewekt door buitenstaanders en moeten verzamelen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. En de deelnemers werden dit keer vroeg gewekt met het signaal om te verzamelen. Een nieuwe regel die is ingevoerd om contact met de buitenwereld te voorkomen.

Op de achtergrond waren claxons te horen. Marciano en Jasper zaten buiten en gingen naar binnen. Het “verzamel” muziekje stopt al vrij snel maar iedereen is inmiddels wakker. Dat is een lekkere manier om wakker te worden lacht Isaac. Een nieuwe manier om ons wakker te krijgen zegt Jasper tegen Marciano als de twee weer buiten zitten. Het was volgens mij een Nederlands liedje merkt Marciano op. Jasper zit ondertussen te knutselen voor een nieuw evenement. Hij wil een TT in de loods organiseren. Het is een evenement van 2 dagen en uiteraard staan motoren en racen weer centraal. Marciano zit erbij en kletst wat, we hebben vandaag geen eten he. Het verbaasd me niet zo heel veel antwoordt Jasper. Verder wordt er weer sportief gedaan in een jaar van je leven, verschillende deelnemers volgen een sportles die door Babette begeleid wordt. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.4]

Laat een reactie achter