Home » Babette gaat zich nu echt verkiesbaar stellen als manager

Babette gaat zich nu echt verkiesbaar stellen als manager

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Babette, Isaac en Zoë een gesprek over de volgende managersverkiezing. Ze heeft een besluit genomen en gaat zich echt verkiesbaar stellen.

Moraima zei toen straks tegen mij ik denk dat Imi toch voor manager wil gaan begint Babette. Ik zeg nou dat kan maar ik heb mijn plek 3 keer weggeschreven, prima. Ik heb toen op Rupert gestemd. Marciano en ik gaan sowieso op jou laat Isaac weten. Maar Bern wil misschien ook gaan en Mirthe merkt Babette op. Dan winnen we wel. Dan winnen we sowieso antwoordt Isaac. Eigenlijk moeten we Mirthe dus pushen om ook te gaan gaat Babette verder. Ja antwoordt Zoë, ik zei al tegen haar wil je wel? Ze zegt ja ik weet het niet want het wordt lekker weer. Ik zei ach meid het is echt hartstikke leuk. Isaac is het er ook mee eens dat ze gepusht moet worden. Babette denkt dat ze wel met een plan moeten komen. En benadrukt dat ze het nu gewoon gaat doen. En als ik dan tegen Bern sta prima. We spreken er later nog meer over laat Isaac op zijn beurt weten. Isaac gaat daarna weg en Zoë en Babette praten nog enige tijd over het aankomende TT evenement van Jasper…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.7]

Laat een reactie achter