Home » De deelnemers moeten letters uitbeelden om geld te verdienen

De deelnemers moeten letters uitbeelden om geld te verdienen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers worden opgeschrikt door een alarm. Iedereen moet naar de slaapkamers en daar wachten op wat er komen gaat. Als de deelnemers de loods in mogen ligt er een grote mat klaar op de vloer. De stem neemt vervolgens het woord en verteld wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, de afgelopen 10 maanden hebben jullie laten zien hoe belangrijk communicatie is. Vandaag gaan jullie laten zien hoe goed jullie kunnen communiceren met het lichaam. Jullie moeten nu groepen van 4 deelnemers vormen. De manager zal deze opdracht 2 keer uitvoeren. De deelnemers maken vervolgens groepjes en de stem neemt wederom het woord. Twee deelnemers moeten zo dadelijk liggen op de grond en letters uitbeelden met hun lichaam. Die uiteindelijk een woord vormen. De twee andere deelnemers moeten vanaf de vide het woord raden. Als de tijd voorbij is zullen de rollen omgedraaid worden. Jullie mogen niet praten en het woord mag pas geraden worden als alle letters uitgebeeld zijn. Er komt een nieuw woord zodra het antwoord goed is. Voor elk goed geraden woord ontvangen jullie 20 euro voor de huishoudpot. Jullie krijgen voor het vormen van de woorden 2 minuten de tijd. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes!

De deelnemers krijgen daarna nog eens de uitleg van de scheidsrechter. Het gaat om 4 en 5 letter woorden. De uitbeeldende mogen de letter of woord niet zeggen. Maar wel onderling communiceren. Daarna gaan de groepjes aan de slag. De groepjes zijn als volgt ingedeeld: Moraima, Eunice, Rupert en Imaddidin, Sasha, Jasper, Bern en Erik. Zoë, Babette, Isaac en Marciano, Janet en Mirthe, Wendy en Moraima. De deelnemers doen hun uiterste best en weten uiteindelijk een bedrag van 180 euro bij elkaar te verdienen. De groep klapt enthousiast en Moraima bedankt iedereen. Ze gaat vrijwel meteen naar boven om een bestelling door te zetten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.3]

Laat een reactie achter